Down South Beeldmerk

Expertises

Brand activation

Bij Down South Events vinden we het belangrijk dat we iedere klant persoonlijk leren kennen. Wat wilt u met uw evenement bereiken en hoe wilt u dat doen? Wij helpen u graag uw doelen te behalen. We begrijpen de passie voor uw merk en de identiteit die uw merk behelst. Deze identiteit laten wij graag naar voren komen tijdens een presentatie, evenement of allesomvattende campagne. Samen met u werken we aan het image dat u met uw merk wilt uitstralen. Dit doen we op de Down South manier: geheel naar uw wensen, maar net iets meer en tot in de details geregeld. Wij houden van creatieve oplossingen, en een gastvrije, professionele sfeer waarin uw merk het beste tot stand komt. Van idee tot uitvoering, ons Down South team staat voor u klaar!

Imaine - Eventmanager

De sfeer bij Down South Events is heel goed. Nooit te formeel, maar toegankelijk en prettig.

Handtekening Imaine

Imaine - Eventmanager
Meer Expertises
Down South Beeldmerk

Over ons

Down south Events

Down South Events is hét evenementenbureau van Zuid-Limburg dat actief is in haar oorsprongsregio, maar ook grensoverstijgend de meest veelzijdige activiteiten aanbiedt: bedrijfsuitjes, teambuilding, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, overnachtingen, workshops, feesten en partijen, van een paar uur tot een paar dagen!

Down South Events onderscheidt zich door bewust en optimaal gebruik te maken van natuurelementen die zo kenmerkend zijn voor de omgeving waarin het bedrijf gevestigd is. Zo zijn onze locaties en tevens ons kantoor gevestigd in een idyllische, bosrijke omgeving die het Zuid-Limburgse Heuvellandschap typeert.

Onze missie

Het begint voor ons bij het leveren van hoogwaardige evenementen. Het creëren van unieke belevingen in de vorm van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of groepsevenementen. Zorgvuldig samenstellen van een evenement waarbij een hoog service niveau essentieel is.

Onze Visie

Down South Events wilt marktleider zijn in haar eigen oorsprongsregio, waarbij op een professionele en betrouwbare manier hoogwaardige kwaliteitsevenementen geleverd worden.

Begeleiding bij Down SouthFood and Fun bij Down South

Meer over ons

Down South Beeldmerk

Recent Project

Jansen Group

Wat zeggen onze klanten

Ik wil jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking van de afgelopen weken. Het was een zeer geslaagd feest. Ik heb niks dan lovende reacties ontvangen, zowel van medewerkers als van de voltallige directie. Dit was nooit mogelijk geweest zonder jullie professionele aanpak en die van jullie medewerkers. Zowel de medewerkers in de zaal als de hostessen waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Jansen Group
Jansen Group
De Gouden Lepel

Wat zeggen onze klanten

Wat zijn wij blij dat wij Down South Events hebben leren kennen! We hebben de volledige regie uit handen kunnen geven aan Down South Events, waarbij met veel aandacht en creativiteit de complete opening voor ons is verzorgd. Dit werd op een zeer professionele manier van ons overgenomen waarbij wij zelfs een kwaliteitsslag hebben kunnen maken voor de toekomst.

De Gouden Lepel
De Gouden Lepel
Arcus

Wat zeggen onze klanten

We hebben het echt naar onze zin gehad tijdens dit event, en praten er nog steeds over. Heel erg bedankt!

Arcus
Arcus
Damen

Wat zeggen onze klanten

De vele lovende reacties die we van onze gasten hebben ontvangen maken de dag voor ons nog eens extra speciaal en daaraan hebben jullie voor een groot gedeelte bijgedragen!

Peter & Jeannette Damen

Damen
Damen
Martine en Bas

Wat zeggen onze klanten

Van onze gasten krijgen we enorm veel leuke reacties.  Iedereen is echt super enthousiast en nog aan het nagenieten. Heel erg bedankt voor jullie organisatie en inzet op de dag zelf. Jullie hebben een hartstikke leuk team met mensen die allemaal zeer professioneel, betrokken en enthousiast werken, zonder op de voorgrond te treden.

Martine en Bas
Martine en Bas

Bekijk alle projecten

Down South Beeldmerk

Bekijk onze cases

logo Martine en Bas
logo Apple Bandit
logo Kronenburg Group
logo Arcus
logo Interclassics
logo DAF
logo Baby June
logo Konsepts
logo BBB
logo Farmaceutische Industrie
logo Qurios
logo Kevin & Kyra
logo Jan en Richelle
logo Down South kerstdiner
logo Vaalsbroek
logo Metis Notarissen
logo Farmaceutische Industrie
logo Chateau Neercanne
logo Ekon
logo Damen
logo Qurios
logo Hans en Marie-José
logo Circus Rivas
logo Arcus
logo Boost
logo Jansen Group
logo De Gouden Lepel
logo Demo Productions
logo Beluga
logo Ofyr en mobiel keuken

Meer cases

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK