Terug naar categorie

Flexotels

Flexotels

Comfort en flexibiliteit tijdens meerdaagse evenementen? Boek een Flexotelkamer!

20-200 Op aanvraag

Stel, u gaat naar een meerdaags festival of evenement. Een verblijf in een tent is niet altijd ideaal gezien de weersomstandigheden, en om nu steeds naar huis te rijden en terug… Wat nu? Flexotels is de oplossing! Verblijf tijdens een meerdaags evenement in een inklapbare en comfortabele hotelkamer.

Een Flexotelkamer is geschikt voor maximaal 2 personen. Elektriciteit, licht, linnen en handdoeken zijn altijd aanwezig. Bovendien kan iedere kamer met een sleutel worden afgesloten. Het interieur van een Flexotelkamer bevat een boxspringbed, twee stoelen, een tafel, opbergruimte en spiegel. De kamers zijn snel op en af te bouwen op iedere locatie, en het vervoer is mogelijk per 20 kamers.

Flexotels richt zich op het tijdelijk onderbrengen van bezoekers, personeel en/of deelnemers van diverse meerdaagse evenementen. Door het plaatsen van flexibele hotelkamers is het niet meer nodig om het terrein te verlaten en te reizen tussen de locatie en een ver weg gelegen accommodatie. Na afloop van het evenement worden de kamers snel en makkelijk weer weggevoerd.

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten