Over ons

Down South Events is hét evenementenbureau van Zuid-Limburg dat actief is in haar oorsprongsregio, maar ook grensoverstijgend de meest veelzijdige activiteiten aanbiedt: bedrijfsuitjes, teambuilding, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, overnachtingen, workshops, feesten en partijen, van een paar uur tot een paar dagen!

Sinds de oprichting van ons bedrijf werken onze professionele en enthousiaste eventmanagers vol overgave en passie aan de organisatie hiervan. Hierdoor hebben wij door de jaren heen vele positieve reacties van onze klanten mogen ontvangen. De inhoud van deze referenties draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe en de perfectionering van ons huidige aanbod aan activiteiten.

Down South Events onderscheidt zich door bewust en optimaal gebruik te maken van natuurelementen die zo kenmerkend zijn voor de omgeving waarin het bedrijf gevestigd is. Zo zijn onze locaties en tevens ons kantoor gevestigd in een idyllische, bosrijke omgeving die het Zuid-Limburgse Heuvellandschap typeert.

Onze missie
Het begint voor ons bij het leveren van hoogwaardige evenementen. Het creëren van unieke belevingen in de vorm van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of groepsevenementen. Zorgvuldig samenstellen van een evenement waarbij een hoog service niveau essentieel is.

Daadkrachtig, vernieuwend en een perfecte mix voor een onvergetelijk evenement in het zakelijke marktsegment. Hierbij onderscheiden wij ons door op een optimale manier gebruik te maken van de natuurelementen die zo kenmerkend zijn voor onze oorsprongsregio.

Down South Events levert op een professionele en betrouwbare manier totaal concepten op maat. Hierbij streven wij naar een klantervaring waarbij Ontdekken, Beleven en Genieten centraal staan.

De kracht zit hem in onze overtuiging van ‘De juiste mensen op de juiste plek’. Het realiseren van een onvergetelijk evenement waarbij er bewust wordt omgegaan met de specifieke wensen van onze klanten.

Tell me and i will forget, Show me and i may remember, involve me and i will understand!

Onze visie
Down South Events wilt marktleider zijn in haar eigen oorsprongsregio, waarbij op een professionele en betrouwbare manier hoogwaardige kwaliteitsevenementen geleverd worden.

Verder zal er een specialisatie worden doorgevoerd met betrekking tot de full concept events. Denk hierbij aan exclusieve bedrijfsfeesten, fairs en surprise party’s.

Wie is Down South Events, over ons

Zoeken

Toon resultaten