Down South Beeldmerk

Expertises

Brand activation

Bij Down South Events vinden we het belangrijk dat we iedere klant persoonlijk leren kennen. Wat wilt u met uw evenement bereiken en hoe wilt u dat doen? Wij helpen u graag uw doelen te behalen. We begrijpen de passie voor uw merk en de identiteit die uw merk behelst. Deze identiteit laten wij graag naar voren komen tijdens een presentatie, evenement of allesomvattende campagne. Samen met u werken we aan het image dat u met uw merk wilt uitstralen. Dit doen we op de Down South manier: geheel naar uw wensen, maar net iets meer en tot in de details geregeld. Wij houden van creatieve oplossingen, en een gastvrije, professionele sfeer waarin uw merk het beste tot stand komt. Van idee tot uitvoering, ons Down South team staat voor u klaar!

Amber - Eventmanager

Down South Events is erg uniek, omdat zij écht de nodige aandacht geven aan een evenement waar zij voor werken. Ze zorgen dat een evenement aan niks ontbreekt. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, van uitstraling tot hostesses.

Handtekening Amber

Amber - Eventmanager
Meer Expertises
Down South Beeldmerk

Over ons

Down south Events

Down South Events is hét evenementenbureau van Zuid-Limburg dat actief is in haar oorsprongsregio, maar ook grensoverstijgend de meest veelzijdige activiteiten aanbiedt: bedrijfsuitjes, teambuilding, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, overnachtingen, workshops, feesten en partijen, van een paar uur tot een paar dagen!

Down South Events onderscheidt zich door bewust en optimaal gebruik te maken van natuurelementen die zo kenmerkend zijn voor de omgeving waarin het bedrijf gevestigd is. Zo zijn onze locaties en tevens ons kantoor gevestigd in een idyllische, bosrijke omgeving die het Zuid-Limburgse Heuvellandschap typeert.

Onze missie

Het begint voor ons bij het leveren van hoogwaardige evenementen. Het creëren van unieke belevingen in de vorm van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of groepsevenementen. Zorgvuldig samenstellen van een evenement waarbij een hoog service niveau essentieel is.

Onze Visie

Down South Events wilt marktleider zijn in haar eigen oorsprongsregio, waarbij op een professionele en betrouwbare manier hoogwaardige kwaliteitsevenementen geleverd worden.

Begeleiding bij Down SouthFood and Fun bij Down South

Meer over ons

Down South Beeldmerk

Recent Project

De Gouden Lepel

Wat zeggen onze klanten

Wat zijn wij blij dat wij Down South Events hebben leren kennen! We hebben de volledige regie uit handen kunnen geven aan Down South Events, waarbij met veel aandacht en creativiteit de complete opening voor ons is verzorgd. Dit werd op een zeer professionele manier van ons overgenomen waarbij wij zelfs een kwaliteitsslag hebben kunnen maken voor de toekomst.

De Gouden Lepel
De Gouden Lepel
Arcus

Wat zeggen onze klanten

We hebben het echt naar onze zin gehad tijdens dit event, en praten er nog steeds over. Heel erg bedankt!

Arcus
Arcus
Arcus

Wat zeggen onze klanten

Wat was het weer een fantastische dag! Jullie weten iedere keer zo goed in te spelen op onze groep en op wat wij willen. Maar toch worden we iedere keer weer verrast.

Arcus
Arcus
Kevin & Kyra

Wat zeggen onze klanten

Down South heeft onze bruiloft binnen 1,5 week volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie. Alles is naar wens uitgevoerd, van aankleding tot catering... noem het maar allemaal op! Down South heeft enorm veel bijgedragen aan onze dag... welke SUPERIEUR was!!!

Via deze weg willen wij Down South dan ook enorm bedanken voor de fantastische organisatie!!! EEN AANRADER als je op zoek bent naar een bedrijf welke zich 200% inzet voor hun klanten en continu meedenkt / schakelt op basis van omstandigheden!

Kevin & Kyra
Kevin & Kyra
Kronenburg Group

Wat zeggen onze klanten

In één woord: Down South, jullie zijn the best ever. Iedereen en niemand uitgezonderd kreeg de aandacht en warmte die jullie uitstraalden. De locatie in Vaals was perfect en een hele goede keuze van jullie.

Kronenburg Group
Kronenburg Group

Bekijk alle projecten

Down South Beeldmerk

Bekijk onze cases

logo Martine en Bas
logo Down South kerstdiner
logo De Gouden Lepel
logo Kevin & Kyra
logo Interclassics
logo Chateau Neercanne
logo Arcus
logo Baby June
logo Beluga
logo Metis Notarissen
logo Jan en Richelle
logo Konsepts
logo Jansen Group
logo Vaalsbroek
logo Farmaceutische Industrie
logo Ekon
logo Qurios
logo DAF
logo Ofyr en mobiel keuken
logo Boost
logo Farmaceutische Industrie
logo Kronenburg Group
logo Hans en Marie-José
logo Arcus
logo Apple Bandit
logo Circus Rivas
logo Demo Productions
logo BBB
logo Qurios
logo Damen

Meer cases

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK