Referenties

Down South Events organiseert evenementen voor iedereen. Met uw hulp kunnen wij de kwaliteit zo hoog mogelijk houden. Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie van de workshop, het personeelsuitje, het feest of een andere activiteit vonden. Klik hier om uw referentie te plaatsen.

Naam: M. Doppen
Bedrijfsnaam: Tandartsenpraktijk Doppen

Bedankt voor de super organisatie van ons teamuitje! Wat hebben we een heerlijke tocht op onze Vespa's gemaakt met enkele verrassende stops! Een supergids liet ons leuke spellen doen onderweg en stopte voor wat heerlijke versnaperingen. Het hoogtepunt van de middag was het schapendrijven, echt een aanrader! Bedankt DownSouth!

Naam: E. Abbink | Businessevent - Teamevent
Bedrijfsnaam: Rockpanel

In September we had 1 day of team event and I must say that you have organized it perfectly ! All went above my expectations. The activity was enjoyable (seagway tour) and the BBQ was exceptional. The whole team keeps great memory of this day. Big thanks to the Downsouth event team for their professional services. Regards Emmanuelle Abbink

Naam: Nick Granata | Meeting & Teamevent
Bedrijfsnaam: Exxonmobil

Nogmaals bedankt voor de geweldige team activiteit!

We hebben van vele mensen positieve reacties gekregen en als ik tijdens het event rond keek zag ik dat iedereen veel plezier had.

Ook de DJ heeft zijn uiterste best gedaan om de sfeer er in te krijgen.
We hebben dan ook tot het einde gedanst.

Ik hoop in de toekomst nog met U te mogen samen werken en zal Down South Events zeker aanraden.

Naam: Elke Maes | 45 jarig bestaan
Bedrijfsnaam: Jansen Group

Beste Cor, Joelle en Giulia,

Ik wil jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking van de afgelopen weken. Het was een zeer geslaagd feest zaterdag.

Ik heb niks dan lovende reacties ontvangen zowel van medewerkers als van de voltallige directie.
Iedereen zeer tevreden dus en daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Dit was nooit mogelijk geweest zonder jullie professionele aanpak en die van jullie medewerkers. Zowel de medewerkers in de zaal als de hostessen waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Jullie denken mee tot in het kleinste detail en dat waardeer ik enorm.
Ik hoop van harte dat we in de toekomst nog een keer mogen samenwerken.

Bedankt!
Met vriendelijke groeten,

Elke

Naam: Hub en Truus | 50 jarig huwelijksfeest
Bedrijfsnaam: n.v.t. Familie Feest

Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd samen met onze kinderen en kleinkinderen op de "Vinkenhof" in Mechelen. Een geweldige locatie. Een van de hoogtepunten was een "Ofyr barbecue" geheel verzorgd door Down South Events. Er was een overvloed aan heerlijke gerechten klaargemaakt door de handige barbecue-meester en onder het toeziend oog van de hele groep. Een heel bijzondere gebeurtenis. Een aanrader. Down South Events Bedankt.

Naam: Stefan
Bedrijfsnaam: n.v.t. Vriendenuitje

Dit keer ons jaarlijkse weekendje gestart met het adventure programma van Down South Events (survivallen in Eben Emael; België. Wat een fantastisch grensverleggend programma met goede combi van activiteiten! In de voorbereiding erg prettige contacten met Down South Events gehad (Giulia Vinken). Omdat wij een wat kleinere groep waren (6 personen) is er pro-actief door Down South meegedacht in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. En daar is een prima programma uit voort gekomen waar we met z'n allen enorm van hebben genoten! Ontvangst door Ler perfect. Prima begeleiding en video- en fotomomenten als extra service! Ook de begeleiding van de collega's (Leroy en Bennie) was erg goed en combinatie van serieuze uitleg i.c.m. een geintje / dolletje hield het luichtig daar waar soms de klotsende oksels en natte rug meester van ons maakten! Al met al van A tot Z een geslaagd uitje in een mooie omgeving met de juiste mensen! Aanrader wat ons betreft dus! Complimenten nogmaals aan Giulia, Ler, Leroy en Bennie! Dankjewel! Sportieve groeten van: Henk, Geert, Dave, Patrick, Reint en Stefan!!

Naam: Peter en Jeannette
Bedrijfsnaam: Damen Transport (Prive feest )

Mede dankzij jullie en jullie gehele team van Down South Events kunnen we met veel plezier terugblikken op een onvergetelijk feest! Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht tot en met de visjes in de bar, om maar een leuk detail te noemen...

De vele lovende reacties die we van onze gasten hebben ontvangen maken de dag voor ons nog eens extra speciaal en daaraan hebben jullie voor een groot gedeelte bijgedragen!

We zullen nog lang nagenieten...
Nogmaals bedankt!
Peter & Jeannette

Naam: Jolanda
Bedrijfsnaam: Rockwool (Bedrijfsevent)

Hartelijk dank aan jullie bijdrage om ons Company event tot een succes te maken. In de aanloop tot en bij de uitvoering van hebben jullie meegedacht en hebben jullie je zeer flexibel en professioneel opgesteld. Onze medewerkers waren vol lof over de kwaliteit van de BBQ en hoe deze was opgezet. Ook de "energizing" activity in het heuvellaand werd zeer gewaardeerd. Alom lof, dus nogmaals dank en zeker tot een volgende keer!

Naam: Marjolein
Bedrijfsnaam: Familieuitje

We hebben allemaal erg genoten van het survivallen! Een aantal van ons heeft zichzelf duidelijk overtroffen.De begeleiders waren geweldig; rustig en kalm, maar wisten vrijwel iedereen dingen te laten doen waarvan ze zelf niet hadden gedacht het ooit te durven...

Het was een super dag en ik kan en zal het iedereen aanraden.

Naam: Marlene
Bedrijfsnaam: Feestevent

Beste Giulia wat was het een fantastische dag, en gelukkig hielpen de weergoden: hele dag stralende zon. Iedereen heeft genoten van de eendjesrally door het heuvelland en de picknick in het weiland met het mooiste uitzicht van Zuid Limburg. Alles was van voor tot achter goed verzorgd door jou en je team, en de foto\'s, door jullie genomen, waren een bonus,zo kunnen we nog lang nagenieten. nogmaals bedankt, succes met je onderneming, we zullen je zeker aanbevelen !

Naam: Birgid

Bedrijfsnaam: DSM Teamevent

Een mega team-event met hilarische activiteiten!!! Een absolute aanrader!!

Naam: Henk
Bedrijfsnaam: Familieuitje

Een uitstekend verzorgde dag voor ons gezin. Zelfs met een kleine groep (8 personen) is het de organisatie van Downsouth gelukt ons een mooi en gevarieerd programma voor te schotelen. De locatie was goed gekozen. Zeker voor herhaling vatbaar,

Naam: Katerina
Bedrijfsnaam: Business Event | Doellkens

Ich soll Ihnen und Ihrem Team im Namen von der Geschäftsführung und allen Mitarbeitern ein großes Dankeschön sagen.

Beide Events waren super und alle waren ganz begeistert

Naam: Kawen en Yoshi
Bedrijfsnaam: Goudenlepel World Cuisine

Vanwege de drukte hebben wij een evenementenbureau in handen genomen om onze Grand Opening compleet te verzorgen inclusief de promotionele marketing van onze Gouden Lepel zoek actie, de aankleding, entertainment, uitnodigingen en management. Of te wel een A tot Z. En wat zijn wij blij dat wij Down South Events hebben leren kennen!

We hebben de volledige regie uit handen kunnen geven aan Down South Events. Waarbij met veel aandacht en creativiteit de complete opening voor ons is verzorgt.

Ook hebben wij het complete management van ons bedrijf over gedragen aan Down South Events tijdens de Grand Opening hierdoor hebben wij maximaal kunnen genieten van het feest, en nog belangrijker, ons volledig konden richten op onze gasten en zakenrelaties.

Dit werd op een zeer professionele manier van ons overgenomen waarbij wij zelfs een kwaliteitsslag hebben kunnen maken voor de toekomst.

Wij bevelen Down South Events dan ook bij iedereen aan!
We willen jullie graag bedanken namens ons hele managementteam!

Naam: Veronique
Bedrijfsnaam: Bilderberg Vaalsbroek (Personeelsuitje)

Team Down South
Graag willen wij jullie bedanken voor de fantastische avond gisteren! Top organisatie!

Iedereen was razend enthousiast, over alles en naar huis gaan wilde niemand. Het klopte van begin tot eind, dankjewel hiervoor!

Naam: Van Der Zanden
Bedrijfsnaam: Topfysiotherapie van der Zanden  (Bedrijfsuitje/Rally Rijden)

Het rally rijden in Zuid Limburg is echt een aanrader. Prachtige route,mooie stops en natuurlijk de bijzondere beleving van het rijden in een Eendje. Heerlijke dag gehad!

Naam: Elise
Bedrijfsnaam: Liza Group (Personeelsuitje/Teamtraining)

We hebben gisteren kunnen genieten van een goede verzorgde dag onder een stralende zonneschijn en met een professionele aanpak van jullie team. De dag is voor ons leerzaam en gezellig tegelijk geweest. We hebben ook veel positieve reacties gekregen die we met dit berichtje graag aan jullie willen geven. Nogmaals dank en bijzonder aan Ler die alles onder controle had en zeer zorgzaam was !

Naam: Marco Renes
Bedrijfsnaam: Miko products (Personeelsuitje/Bedrijfsuitje)

We hebben genoten tot in de kleine details was alles top geregeld.

Bedankt voor alles

Naam: Annie Maesschalck
Bedrijfsnaam: Milliken (Personeelsuitje/Vergaderbreak)

Alles is heel goed verlopen, dankjewel, bezoek aan de kaasproeverij heeft iedereen wel bevallen. Gezien het regenweer was dit het beste last minute alternatief dat we konden nemen. Hartelijk dank voor uw hulp en graag tot ziens ! Ook de groetjes aan jou mannelijke collega die alles in goede banen geleid heeft.

Naam: Barbara
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje!

Ons teamuitje was super. De collega’s waren allenmaal heel erg enthousiast.
We zijn erg goed ontvangen en de vlaai was heerlijk.
Ook het schapendrijven was erg leuk!

Naam: Bas en Martine
Bedrijfsnaam: n.v.t (Jubileum Feest)

Na een voorspoedige thuisreis zijn we weer terug in Zwitserland en weer gewoon aan het werk.
We hebben in de auto uitgebreid kunnen napraten over ons prachtige feest. Van onze gasten krijgen we enorm veel leuke reacties.  Iedereen is echt super enthousiast en nog aan het nagenieten.
Heel erg bedankt voor jullie organisatie en inzet op de dag zelf.

Jullie hebben een hartstikke leuk team met mensen die allemaal zeer professioneel, betrokken en enthousiast werken, zonder op de voorgrond te treden.

We waren ook heel blij met de locatie Altembrouck. Goede keuze. Personeel van Altembrouck was ook zeer hulpvaardig en vriendelijk. Vooral de oudere heer die er bij was heeft een bijzondere positieve indruk achtergelaten!

Naam: Hans Paijens
Bedrijfsnaam: n.v.t (Familie-weekend)

Wij hebben ondanks het matige weer een heerlijk familie weekend gehad in een gezellige vakantiewoning in Mechelen. Als gezamenlijke activiteit hebben we gekozen voor het Grotbiken bij jullie. Iedereen heeft het leuk en sommigen hebben het ook wel een beetje spannend gevonden. Niemand had het eerder gedaan. We wisten niet goed wat het zou gaan worden.

Maar iedereen heeft genoten; het was een mooie belevenis. Jullie ontvangst en de verdere begeleiding door gids (Joost?) was erg plezierig.

We zullen de activiteit zeker aanbevelen bij anderen.

Hartelijke groet,
Hans Paijens

Naam: Philippe
Bedrijfsnaam: n.v.t (vrijgezellenfeest)

Giulia, veel dank voor de organisatie! Alles klopte, tot in detail. Complimenten! Heel benieuwd naar de foto's van het airsoften.

Naam: Danny en Shriley
Bedrijfsnaam: Eendje huren

We hebben meegedaan een de facebook like & win actie eend rijden, en gewonnen! Mede dankzij Down South hebben we een fantastische dag mogen beleven. Heel leuk welkom met een kaart en een fles zelfgemaakte appelsap. Na de goede uitleg mochten we zelf aan de slag en de weg op met de eend. We zullen vast en zeker nog een keer activiteiten gaan doen bij Down South. Nogmaals onze dank voor deze mooie belevenis!

Naam: Carola
Bedrijfsnaam: Zakelijke Bijeenkomst/Training

Het down south team heeft voor ons een geweldige 3 daagse zakelijke bijeenkomst / training georganiseerd in een Hoeve in zuid Limburg. Alle zorgen werden voor ons weggenomen zodat we ons enkel konden richten op de inhoud van de training en het onderlinge teambuilden. Bedankt voor de perfekte verzorging en het leuke contact. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij collega's. Heel veel succes met jullie toekomstige activiteiten en het allerbeste voor jullie zelf en wellicht .... tot ziens.

Naam: Caroliene en Hans Kronenburg
Bedrijfsnaam: Kronenburg (Bedrijfsuitje en Bedrijfsfeest)

Ons 50 jarig jubileum 3/4 April was een onvergetelijke gebeurtenis . Van een puzzeltocht met oldtimers eendjes tot een fantastische lunch, top diner, een feestavond om nooit te vergeten.

In een woord: Downsouth jullie zijn the best ever.
Iedereen en niemand uitgezonderd kreeg de aandacht en warmte die jullie uitstraalden . De locatie in Vaals was perfect en een hele goede keuze van jullie.
Downsouth jullie zijn toppers !

We zullen jullie missen Hans en Caroliene Kronenburg

Naam: Nadine Gootjes
Bedrijfsnaam: n.v.t. Vriendinnenweekend (Limburg)

Even een klein berichtje…..
Wij willen jou en je team nogmaals bedanken!! Iedereen was super enthousiast over de erg leuke shoot out en de heerlijke high tea.

Alles was tot in de puntjes verzorgd! (Dit zal ik uiteraard ook op jullie fb-pagina zetten).  

Een dikke 10!

Naam: Sharon Loyalis event Down South Events
Bedrijfsnaam: Loyalist

We hebben het echt super leuk gehad. Het was echt een hilarisch uitje en het was bovendien heel goed geregeld.

Leuke mensen, mooie locatie. Dus het is ons super goed bevallen.
Bedankt!!

Groeten,
Sharon

Naam: Yvon en Henk
Bedrijfsnaam: n.v.t. (Prive Events, vrienden en familie)

Down South heeft voor ons een geweldige kevercabriorally verzorgd. Zondagmorgen vroeg stonden er 8 mooi gepoetste kevercabrio's voor onze vakantiewoning. Geweldig! De rally was van het begin tot het einde super geregeld. Voor iedereen een andere routekaart en hele leuke opdrachten (die ook voor ons een verrassing waren). Halverwege zagen we elkaar allemaal en onder het genot van een hapje en een drankje mochten we daar boogschieten. Dit was super leuk! Na terugkomst in de vakantiewoning stond er een heerlijke High Tea klaar, geregeld door Down South. Iedereen kon gelijk aan tafel, genieten van alle lekkernijen en volop napraten over deze geweldige rally. Giulia super bedankt voor het meedenken en het organiseren van deze geweldige dag. Ons weekend bestond uit diverse activiteiten maar de rally was echt het klapstuk waar nog lang over nagepraat is(wordt).

Naam: DionneEvenement Politie Rotterdam
Bedrijfsnaam: Politie Eenheid Rotterdam 

Hallo Downsouth-events. Vorige week zijn wij bij jullie geweest. Ik persoonlijk, heb dit als erg LEUK ervaren. De dag was leuk ingedeeld en we hebben als groep veel gelachen. De helft van de groep moesten wij nog beter leren kennen en zo lukt het prima. Al met al een hele leuke dag gehad. Ik raad dit zelf ook aan vrienden aan om te doen! 

Groetjes Dionne 
P.s de pups waren ook erg vermakelijk

 

Naam: Nanny Bouten, Jeanette OostijenEvenement Zuyd Hogeschool
Bedrijfsnaam: Zuyd Hogeschool, Faculteit International Business and Communication

Down South heeft mede gezorgd voor een zeer geslaagde start van ons studiejaar met het Facultair Management Team. We hebben genoten van de accommodatie, de wijnproeferij en het diner in de woning. De kruidenwandeling en de eendenrally waren zo leuk dat wij dit iedereen kunnen aanraden als teambuilding activiteit. We willen het enthousiaste en kundige team van Down South hartelijk danken hiervoor en zullen zeker nog een keer van jullie diensten gebruik gaan maken.

 

Naam: Wim HoogersEvenement AZL
Bedrijfsnaam: AZL NV

Down South heeft op een voortreffelijke manier onze wensen weten om te zetten in een paar schitterende activiteiten. Wat me vooral is bijgebleven is de grote mate van betrokkenheid en de creativiteit. Mijn eerste ideeën omtrent het afscheidsfeest van een van onze directeuren, waren niet bijster concreet. Maar ze zijn in staat gebleken dit op een adequate manier in te vullen. Hierbij is goed rekening gehouden met onze eisen en wensen en hebben de goede "toon" gevonden.

Naam: Hans en DirkLogo Fysiotherapie Van den Schoor - De Maat
Bedrijfsnaam: Fysiotherapie van den Schoor- de Maat

We hebben op vrijdag 27 juni het afscheid gevierd van een collega- praktijkhouder. Het was een fantastische dag met veel verrassingen. De organisatie is goed verlopen. Giulia en Larry waren aanwezig, maar toch ook niet, zo geruisloos verliep alles. Bedankt! Hans en Dirk

Naam: Hans en Kitty
Bedrijfsnaam: Freeway Arbo Advies, Champagneclub (vriendenuitje)

We waren met 10 personen en hebben als activiteiten gekozen voor schapendrijven & sloepvaren met tapas aan boord. Het was in een woord helemaal top! Alles was zeer goed geregeld door hele sympathieke mensen, de tapas aan boord was ook heel goed verzorgt al met al zeer geslaagd! Nog bedankt voor de super leuke foto's!
Groet, Hans & Kitty

Naam: De Baar
Bedrijfsnaam: Familieuitje

Het was geweldig! De jongens (en ik) hebben echt genoten. Ze waren helemaal op toen we terug reden. Bedankt voor jullie inspanning.

Naam: Isabel
Bedrijfsnaam: Namens de femma ladies (Vriendenuitje)

U heeft waarschijnlijk al verslag gekregen van onze sumo activiteit ;-)

Het was gewoon hilarisch, uw collega heeft foto's genomen en gefilmd.

Het was gewoonweg schitterend, een aanrader voor zo'n vriendinnenweekend ;-)

Bedankt voor de vlotte service

Naam: Tom Le ClefFelix Pakhuis
Bedrijfsnaam: FelixPakhuis

Het ganse Felix Pakhuis team dankt Guilia en haar kollega's voor een schitterend weekend in Hombourg. Het schapendrijven was een unieke belevenis. De 'magician' die onze party animeerde verraste keer op keer. En de 'Highland games' konden op ieders energie en lachspieren rekenen. De foto's spreken boekdelen. Dank daarvoor. Wat een service. Wat een herinneringen. Met veel plezier prijzen we jullie aan! En uiteraard: altijd welkom in Antwerpen!

Naam: Caroline van de Vate ART
Bedrijfsnaam: Caroline van de Vate-Lock (Familie-uitje)

Op de eerste zaterdag in april hebben we als familie de Highland Game gedaan als onderdeel van ons familieweekend. Het was een bijzonder leuke middag! Vriendelijke en sportieve begeleiding, goede ontspannen sfeer! De leeftijden van onze groep lagen nogal uit elkaar: 10 tot 75 jaar ;) Maar daar werd prima op ingespeeld. Iedereen had het erg naar zijn zin, zelf voor onze 2 honden werd gezorgd!
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd familie-evenement. En daar dragen de door DownSouth gemaakte foto's zeker ook aan bij!

Naam: Sanne van DeijkFX Media
Bedrijfsnaam: FX MEDIA

Als echte die hards hebben wij zaterdag 25 januari in de ijzige kou, na een lange dag van zakelijke sessies en aansluitend flink stappen, dus met zeer weinig slaap en de een wat brakker dan de ander, ons leven in handen van Down South gelegd en het Adventure programma gevolgd. And guess what?? We loved it! Ontzettend gaaf om te doen (en om je collega\'s in de meest onmogelijke posities aan een bergwand te zien hangen), spannend, leuk, gezellig, een kick! En dat onder de professionele en leuke begeleiding van Kim en Maarten \"gooi uw poep naar achteren!\" (of was het nou toch naar voren?). Iedereen heel hartelijk bedankt voor deze geweldige ervaring, een aanrader!

Naam: VanessaVV Achtmaal
Bedrijfsnaam: Dames VV Achtmaal

Super leuke ervaring grot-biken! Voor de grotere onder ons is het wat meer werken dan voor de kleinere onder ons, maar het was zeker een geslaagde activiteit tijdens ons 'trainingsweekend'

Naam: Simone
Bedrijfsnaam:  Orbis Medisch en Zorgconcern

Ik vond het gedeelte voor de middag minder geslaagd. Het was veel stilstaan en omdat het koud was vond ik dat onprettig. Na de middag, waar we trouwens heerlijke broodje hebben gehad, was er meer actie. De middag heb ik als zeer positief ervaren. Leuk om met je collega\'s in een andere setting samen te werken. Het was leerzaam en gezellig. Ik heb deze dag als positief ervaren groetjes simone

Ik vond het zinvol.

simone

Naam: Penny Hoofwijk
Bedrijfsnaam:  Orbis Medisch en Zorgconcern

Zondag 15-12-2013 Teambulding in het bos in Mariahoop... Het was een sportieve, leerzame en gezellige dag dankzij; Een top locatie met erg leuke begeleiders die het team aan het denken hebben gezet en voor leuke discussies hebben gezorgd! Het was een goed verzorgde dag met in de pauzes heerlijke broodjes, koffie / thee en een leuke afsluiter. Ik hoop volgend jaar weer een teamuitstapje verzorgd door DOWNSOUTH te mogen mee maken!

Naam: Carla Vinken
Bedrijfsnaam: n.v.t. Vriendengroep Uitje

Wat een geweldige dag hebben wij gehad in Belgie! Onze angsten overwonnen met het abseilen, running down, de indianenbrug, tokkelen en het parcours door de bomen. Wat was dit gaaf! En wat hadden we een leuke begeleiding! Alles was erg goed geregeld, bedankt Down South Events. Zeker nog tot een volgende keer!

Naam: Tjessica Stegenga
Bedrijfsnaam: Ketchum - Bedrijfsuitje Cargill/IGMA

Een geslaagd teamweekend met onze klant Cargill/IGMA gehad met Down South Events. Prachtige locatie 't Veld, leerzame trainingsmiddag met het Ervarend Leren concept en een geweldige bourgondisch dinner en wijnproeverij. Een aanrader!

 

Naam: Bregje
Bedrijfsnaam: n.v.t. Familieuitje

Eind september hebben we een geweldige vlaaibak-workshop gehad, geregeld door Down South. In eerste instantie zat er geen passende activiteit tussen de bestaande activiteiten van Down South, maar dit was voor hen geen probleem. Na het doorgeven van het aantal personen (volwassenen / kinderen) en onze interesse had Down South binnen no time een onwijs leuke activiteit voor ons. Vanuit Down South zijn er die dag nog een aantal leuke foto\'s genomen. Een hele leuke impressie van de workshop. Ook Evi, die ons de workshop gaf, was heel enthousiast!

Naam: Dion Wijnands
Bedrijfsnaam: n.v.t. Groepsuitje Janssen

Met vriendengroep (12 personen) een middagje schapendrijven in Epen gedaan. Was erg gezellig, maar ook interessant om iets meer te weten over een schapenbedrijf. Veel gelachen en veel actie. En goed geregeld. Tenslotte nog een compliment voor de vlaai achteraf.

Naam: Valentijn Irenea
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje Zwembad "De Haamen"

Onlangs hebben wij met het personeel van ons zwembad de Highland gemes gedaan als personeelsuitje. Nou ik mag wel zeggen dat wij collectief hebben genoten. Zelfs nu 2 weken later wordt er nog met heel veel enthousiasme en plezier over gepraat. het was de perfecte keuze. De begeleiding tijdens de games heeft zeer zeker bijgedragen aan het plezier dat wij tijdens alle spelen hebben gehad. petje af voor deze mensen die toch heel snel aanvoelen hoe ze met de groep moeten en kunnen omgaan. Conclusie: wil je een personeelsdag hebben waar moet worden samengewerkt en je een berg lol aan beleefd: doe de Highland Games

Naam: Ree
Bedrijfsnaam: Combinatie Jeugdzorg

We zijn vorige week op Kamp geweest in een vakantiehuis in Mechelen en hebben op dinsdag de Mergelgrottentocht met handboogschieten gedaan. Het was een erg leuke ervaring om zo in de grotten te lopen. Het parcour in het donker was spannend maar goed voor de samenwerking van de jongeren. Vooral voor onze jongeren was dit een grote uitdaging (jongeren met autisme). Het was erg goed gegaan! Op het einde handboogschieten was ook leuk, vooral het wedstrijd element wat er aan gehangen werd. Al met al een superleuke activiteit!!

Naam: Alma de Weerd
Bedrijfsnaam: BBC

Afgelopen zaterdag een perfecte dag gehad, boerengolf bij boer Phillipe die het erg leuk deed, daarna High Tea ook bijzonder goed geregeld en daarna een tocht door de Mergelgrotten, die mede door de begeleiders, erg leuk was. Ook een dikke pluim voor de begeleiding(katja), ze had alles super geregeld. Ondanks dat wij bij de High tea vertraagd waren, geen enkele haast met de grottentocht en dat hebben wij als erg pleziering ervaren. Al met al een Superdag!

Naam: B. Monseweije
Bedrijfsnaam: n.v.t., 10 jaarsjubileum

Afgelopen vrijdag hebben we een leuke 10 jaarsjubileum huwelijksdag gehad.

We hebben met de groene eend een picknick gehad in Wijlre aan de Geul, tenminste het uurtje dat het droog was.

Daarna zijn we naar Sippenaken geweest bij le barbeau en hebben we daar iets gedronken, waarna we bij de Tantes in Eijs zijn geweest om daar nog een kopje koffie te drinken.

Vervolgens zijn we teruggegaan naar Kerkrade waar we bij de italiaan Guiseppe heerlijk hebben gegeten. We hebben het superleuke dag gehad.

Ik had vantevoren deze route uitgestippeld met de betreffende restaurantjes.

Mijn vrouw was zeer verrast ivm de groene eend. Ze vond het geweldig. Kortom het is was ondanks het mindere weer, een superleuke dag.

Groeten en bedankt voor je bemiddeling. 

Bert Monseweije

Naam: Leon Houwen
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje Logic Technology

Het 20-jarig jubileum van ons bedrijf was bijzonder geslaagd; DownSouth had werkelijk alles tot in de puntjes geregeld. Een extra pluim verdient DownSouth vanwege het feit dat alles op zeer korte termijn geregeld moest worden ... binnen twee weken was alles geregeld, van vervoer tot activiteiten, overnachting, spijs/drank, en acteurs. We hebben met ons personeel twee fantastische dagen beleefd in het heuvelland.

Naam: Christina de Baare
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje Reaal Verzekeringen

De wijnproeverij was geslaagd. Wel verwarrend was het adres er stond bij locatie Crindael Wijnproeverij, maar dit had Pietershof Wijndomein moeten zijn, dit was wel zoeken voor ons. Misschien is het handig om behalve een adres ook de coordinaten mee te geven. V.w.b. de tapas en high tea op locatie, prima verzorgd en goed uitgelegd. Bij Boerengolf Philippe was alles ook goed geregeld. We zijn zeer tevreden en zullen bij een eerst volgende keer jullie hulp zeker inroepen. Met vriendelijke groet, Christina de Baare

Naam: Thea Buursma
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje Universiteit Maastricht Limburg

Ons teamuitje was gewoonweg super! Het weer zat gelukkig mee en we hebben ontzettend leuke activteiten gedaan. De teamspirit was volop aanwezig. We hebben veel plezier gehad in de fiatjes 500 en we hebben ons prima vermaakt met het schapen drijven -onder leiding van een jonge gepassioneerde schaapherder- en het boerengolf in een \'zompig\' weiland. Ook de route door het prachtige heuvellandschap was een uitdaging en volop genieten. Het was allemaal prima georganiseerd met een passend programma voor onze groep. Mede dankzij Down South hebben we dit geweldige programma in elkaar gezet. Ook de begeleiding tijdens het uitje vanuit Down South was super. Qua tijd liet het allemaal iets uit, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben geen wanklank gehoord. En er zijn ook nog leuke foto\'s gemaakt die nu al online staan. Leuk om nog even terug te kijken op een onvergetelijke dag.

Naam: Leo van Berkel
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje Douwe Egberts

Afgelopen zaterdag was onze uitgaansdag van de bedrijfsbrandweer Douwe Egberts. Bij aankomst met de bus stond de koffie en de heerlijke Limburgse vlaai al klaar. Daarna zijn we gaan grotbiken, dit was heel leuk en avontuurlijk met professionele begeleiding. Voor het sloepvaren in Maastricht op de Maas was ons goed weer beloofd en we hebben het gekregen. Tijdens het varen namen we de lunch met de heerlijke broodjes onder het zonnetje en de mooie omgeving langs de Maas. De rondwandeling door het centrum van Maastricht met onze gids Richard laat zien dat Maastricht een mooie en gezellige stad is. Het volgende programma was de bierproeverij waar we bijzondere en extreme soorten bier hebben gedronken. Tijdens het bier drinken had de gastheer leuke verhalen vol humor over het bier. Het diner was voortreffelijk! Down South jullie hebben van onze uitgaansdag een topdag gemaakt, bedankt!

 

Naam: Mieke Sannen
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje VDl Klima Warmtetechniek nv

Wij hebben afgelopen zaterdag de grottentocht met 3-gangen diner en bierproeverij gedaan en ik moet zeggen dat we aangenaam verast zijn! We hebben een avontuurlijke tocht achter de rug, met verschillende uitdagingen en veel plezier. De instructeur was super professioneel en heeft alles tot in detail uitgelegd. Van het eten hebben we met z'n allen geweldig genoten, voor ieder wat wils en ruime porties voor de grote eters onder ons. Het gezellige cafe in een super gezellig dorpje heeft geresulteerd in een hartstikke leuke avond die nog tot lang na het bierproeven is doorgegaan. Wij hebben een super leuke dag gehad, heel erg bedankt daarvoor!

Naam: Jor Robroek
Bedrijfsnaam: Bedrijfsuitje Beroepscollege locatie Thermen

Superleuke activiteit! De instructeurs waren behulpzaam en gingen goed in op vragen van iedereen. We hebben een paar leerzame, leuke, ontspannen uurtjes gehad!

Naam: Henk en Jenny Pommerel
Bedrijfsnaam: n.v.t. Familie weekend, groepsuitje

Afgelopen zondag een sloepentocht gemaakt, vanaf de Basinkade. Met als gids Richard en de motorboot stuurman. In een woord geweldig, maar het weer werkte mee. Zonnig, weinig wind en op de Maas veel botenverkeer. Richard heeft veel verteld over de geschiedenis van deze omgeving. Leuke fotoos gemaakt en we hebben bijna gezwommen. Maar de stuurman hield ons tegen. Het geheel was geweldig we hebben genoten en vooral+ de historische wandeltocht en de prachtige bruine kroeg met als bier verteller, en proeven, van Peter en Marie. Iets om er in te houden. We zijn gisteren allemaal heelhuids thuisgekomen en alleen het genieten van de fotoos blijft over. Maar dat is genoeg. Namens alle kinderen en familie hartelijk bedankt en vooral Richard.

Groeten,
Henk en Jenny Pommerel, Haarlem.

Naam: Petro Ekkerink
Bedrijfsnaam: UWV Heerlen

We hebben het in feite weer leuk gehad! Het weer konden we niet regelen. Hierdoor liep alles iets anders dan de bedoeling was. retour niet meer via tandems ivm nat weer! Is zeer goed door jullie opgelost!!! Verder is aan de totale activiteit niets aan te merken, alleen jammer dat er niet meer tijd was voor het schapen drijven. Met dit weer was de afstand retour in feite te ver! (niet voor iedereen) Maar nogmaals we zullen zeker volgend jaar aan jullie denken bij een nieuw uitje!

Naam: Jacques
Bedrijfsnaam: n.v.t. Vriendenweekend

Scooters keurig gebracht en alle tijd genomen om het uit te leggen en ons te voorzien van een mooie route en ook de grottentocht was erg leuk. We hadden ook nog eens het weer mee, dus een geweldig weekend! Nog bedankt voor het verzetten van de grottentocht :)

Groetjes
Jacques

Naam: Veerle Gobin
Bedrijfsnaam: n.v.t. Vrijgezellenfeest

De highland games zijn een echte aanrader! We hebben veel plezier beleefd aan onze middag vol Schots entertainment: leuke opdrachten, lekkere wisky en een prachtlocatie! Ook heel leuk was de groepsfoto die we kregen na afloop, zo hadden we direct een souvenirtje mee naar huis!

Naam: Sonja Ridderbeks
Bedrijfsnaam: n.v.t. Verjaardagsuitje

Afgelopen vrijdag genoten van een heerlijke en gezellige wijnproeverij bij ons thuis. Voor een groep van totaal 10 personen was alles prima verzorgd! Gabriele en Kim hebben gezorgd voor een super avond met heerlijke wijnen en overheerlijke hapjes. Zelf niets hoeven doen! Kortom; topavond en voor herhaling vatbaar! Bedankt voor alles; de voorbereiding, de prettige communicatie en uiteindelijk de geweldige proeverij!

Naam: Henk
Bedrijfsnaam: SABIC

Bedankt voor het zo voortreffelijk regelen van de avond activiteiten die we hadden geboekt tijdens onze internationale teammeeting. Alles was voortreffelijk geregeld. Ondanks dat we met vele afwijkende vragen kwamen van het normale programma, was niets een probleem voor jullie. Elke wens van ons werd beantwoord met een glimlach en met een goede oplossing van jullie zijde. De uitvoering van het programma was perfect, complimenten. Nogmaals hartstikke bedankt en tot de volgende keer.

Henk (SABIC)

Naam: Therise Stubbe
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Vriendinnen weekend

Lieve Giulia,

wat heb je voor ons een onwijs gaaf weekend georganiseerd, heel erg bedankt namens de Mutzen! En wat onwijs gezellig dat je gisteravond langs kwam, wat hebben we samen gelachen! Je bent geweldig! Bedankt!

Groetjes Therise Stubbe

Naam: Wendy Outjes
Bedrijfsnaam: Freightned Logistics

Down South Events, in 1 woord gewoon TOP. Wij hebben het afgelopen weekend geweldig genoten. Begonnen met een Vespa tocht en een High Tea. Deze kan ik zeker aanbevelen bij iedereen. S'avonds een wijn proeverij bij de wijnkopers+een sitting diner. S'morgens na een heerlijke overnachting in Thermae 2000 hebben we heerlijk genoten van een welness behandeling en een heerlijk ontbijt. S'middags hebben het weekend afgesloten met een spannende grottentocht, en dat was zeker niet een normale tocht. Hier draaide het ook allemaal om de teamspirit en we hebben gemerkt dat wij echt een hecht team zijn. Down South niets was jullie teveel alles werd geregeld en overal werd aan gedacht. Nogmaals in 1 woord TOP. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt wat een super service.
Op naar de volgende keer,
Groetjes

Wendy Outjes.

Naam: Chris Misker
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Vrijgezellenfeest

We hebben een superleuke middag gehad bij Down South events! Van te voren was alle communicatie duidelijk en plezierig. Ook hebben ze ons nog even herinnerd aan een aantal zaken, zodat alles op de dag perfect verliep. Tijdens de dag zelf was ook alles goed gegaan: zeer leuke mensen die ons begeleiden! Al met al was het echt een super middag! Achteraf ook zeer snel m'n borg terug gekregen. Zeker een aanrader!

Naam: Larry de Boer                                                                                                       Ministerie van Defensie bij Down South Event
Bedrijfsnaam: Defensie (overheid)

Met onze personeelsvereniging (30 man) waren we op zoek naar een actief personeelsuitje op 21-12-2011. In contact gekomen met Down South Events en daar onze wensen kenbaar gemaakt. Wat opviel is dat Giulia van Down South Events goed luistert naar de wensen en al snel met 3 voorstellen kwam. Na overleg intern hebben wij gekozen om te gaan airsoften en daarna te gaan eten. De kleine details die wij veranderd wilde hebben waren geen enkel probleem en al snel lag er een waterdichte aanpak voor de betreffende dag. Op de dag zelf werden we opgevangen door het Down South Events team en werden alle spelregels duidelijk uitgelegd en konden we snel aan de slag met airsoften. Aan het einde van de middag zijn we vertrokken naar de eet locatie waar alles klaar stond en wij met ons team meteen konden aanschuiven. Aan het einde van de avond hebben we afscheid genomen en wij kijken nog steeds terug op een zeer geslaagde dag! Ik kan downsouth events zeker aanbevelen indien u een onbezorgde dag wel wilt met uw bedrijf of familie.
Plus punten:
- flexibele opstelling
- oog voor details
- goede manier van communicatie
- afgespoken totaal prijs met geen verrassingen achteraf

Min punten:
- ons komende uitje zullen we weer bij Down South Events boeken.

Naam: Ruben Bakker
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Airsoft vriendenuitje

Bij deze wilde ik nog even laten weten dat alles perfect verlopen is en dan we een geweldige dag hebben gehad! Bedankt hiervoor.

Groetjes

Ruben

Naam: Annemaja Kerskes
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Vriendinnen weekend

Een Italiaanse wijnproeverij op lokatie. Super goed geregeld. Dus we konden lekker in ons vakantiehuisje blijven. Wij hebben genoten van lekkere wijn, goede uitleg en lekkere hapjes. Kortom een heerlijke avond. Kan het zeker aanbevelen.

van Annamaja

Naam: Michiel Post
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Verjaardags feest

Beste Giulia,

Het weekend ter ere van mijn 50e verjaardag met vrienden en familie is mede dankzij jullie prima georganiseerde programma (eendenrally, klimmen en kruidenwandeling) een echt feest geworden. Ik kijk er met heel veel plezier op terug.

Bedankt voor alles,

Michiel Post

Naam: Cora Coppel
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Familie weekend

Ik wil jullie hierbij nog van harte bedanken voor jullie geweldige inzet om mijn 50ste verjaardag weekend van 30 juni l.l. tot een geweldig succes te maken.
Alles klopte het huis is geweldig, de activiteiten werden door iedereen als zeer leuk ervaren en de catering was werkelijk overweldigend.
Wij hebben allemaal erg genoten van het weekendje Limburg, ik kan jullie vertellen dat iedereen er nog steeds veel over praat.
Groetjes

Cora

Naam: Martine Dekeyzer
Bedrijfsnaam: anders namelijk, Vriendenuitje

Wij hebben echt genoten van de cocktailworkshop en het diner. We hebben een goede uitleg gekregen en lekker geproefd. Onze groep, zijn allemaal personen die graag van feestjes houden en zo kunnen ze dit in de toekomst gebruiken voor hun feestjes.

Zoeken

Toon resultaten