Header image Apple Bandit - Downsouth Events
https://youtu.be/Pv1VganK-4M
Down South Beeldmerk

apple-bandit-brand-promotion

Iedereen is wel bekend met bovenstaande reclame van Apple Bandit the apple cider. De appels en de vos spelen een belangrijke rol in het image en de branding van Apple Bandit. Het merk staat voor creativiteit en hecht veel waarde aan branding en aan een rode draad die door de branding heen loopt. Dit wordt niet alleen opgepakt in de reclames van Apple Bandit, ook interne uitingen besteden hier aandacht aan.

 
Apple Bandit logo
Down South Beeldmerk

onze inzet in deze case

Apple Bandit the apple cider had een vergadering gepland met de hele marketing en sales afdeling. Een van de doelen was om deze werknemers op een creatieve manier te prikkelen, inspireren en verrassen om zo de Apple Bandit sfeer te voelen en proeven. Wij hebben de gasten meegenomen naar plekken waar apple cider centraal staat.

Maar ook tijdens de vergadering en het diner in Chateau st. Gerlach werd moeite gestoken in de aankleding en de echte Apple Bandit feeling. Apple Bandit had volledig vertrouwen in onze werkwijze, waardoor wij de vrijheid kregen om onze creatieve geest de vrije loop te laten gaan. Wij hebben niet minder dan 500 appels afgenomen van lokale boeren, en deze in de zaal boven de tafel gehangen. De gasten bevonden zich in een compleet decor van appels. Dat is de echte Apple Bandit sfeer. En natuurlijk mocht de vos ook niet ontbreken!

Giulia Vinken - Eventmanager

 
Giulia Vinken - Eventmanager
Down South Beeldmerk

Impressie

Down South impressie Apple Bandit
Down South impressie Apple Bandit
Down South Beeldmerk

Vergelijkbare projecten

DAF

Wat zeggen onze klanten

Je komt zelden zo’n  goed evenementbureau als Down south tegen. Jong, dynamisch, efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten. Niets is te veel.

DAF
DAF

Bekijk alle projecten

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK