Een exclusief privéfeest ter ere van een speciale en bijzondere gelegenheid

Een exclusief totaalconcept met food, drinks, perfect passende aankleding, uitnodigingen en een vast aanspreekpunt

Header image Private Events - Downsouth Events - 1
Header image Private Events - Downsouth Events - 2
Header image Private Events - Downsouth Events - 3

De belangrijkste momenten in het leven maakt u maar eenmalig mee. De bruiloft van uw dochter, een gouden jubileum of een speciale verjaardag of viering. Down South Events begrijpt dat deze momenten belangrijk voor u zijn, en wij helpen graag mee om er een nog mooiere herinnering van te maken. Samen met u gaan we op zoek naar de beste invulling van uw evenement. We verzorgen een evenement dat geheel voldoet aan uw wensen, op locatie of op een door ons geselecteerde locatie die aansluit bij u en uw gezelschap.

Maar niet alleen de organisatie van uw evenement wordt uit handen genomen. Ook tijdens het evenement zelf zullen we ieder moment voor u klaarstaan. Zo verzorgen wij de food en drank, helpen onze valet boys met het parkeren, vormen wij het aanspreekpunt van uw event en verzorgen wij de uitnodigingen, perfect passende aankleding en decoratie, de hospitality en nog veel meer!

Of wat dacht u van een weddingplanner, die gedurende het organiseren van jullie bruiloft en tijdens de trouwdag aan jullie zij staat en helpt met alles: een prachtige locatie, gedetailleerd thema en zo veel meer. Nooit is dit een van tevoren opgezet plan, waardoor uw gasten nog lang napraten over uw unieke bruiloft! Wilt u graag uw eigen netwerk inzetten bij het organiseren van de trouwerij? Onze weddingplanner houdt hier rekening me een zal alles voor jullie coördineren.

Zo dragen wij er zorg voor dat niet alleen uw gezelschap, maar ook u volledig kunt genieten van de festiviteiten en compleet wordt ontzorgd. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar om uw jubileum, teamevent, familiedag, verjaardag of babyborrel te vieren!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK