Header image Over ons - Downsouth Events
https://youtu.be/VuI8xhGDqVE
Down South Beeldmerk

Down South team - Ler

Terug naar overzicht
Ler - Eventmanager Ler - Eventmanager - 2
 

Vanuit uw vraag verzorgen wij maatwerk

Bij Down South Events proberen we bij iedere aanvraag de wens van de klant geheel te ontleden. Hierdoor maken we telkens een programma dat de verwachtingen van de klant dekt, of zelfs overtreft. Wij creëren meerwaarde voor onze klanten met de events die we voor hun organiseren.

Down South Events is goed in het tot in de kleinste details uitvoeren van een event of concept, en flexibel en de uitvoering en het meedenken met de klant. Behalve ‘standaard’ bedrijfsevents, zijn we goed het versterken van de marketingplannen van onze klanten door een echte beleving neer te zetten.

Zelf ben ik verantwoordelijk voor het uitwerken en bedenken van nieuwe events en concepten. Ook steek ik veel energie in het onderhouden van relaties met onze partners en in logistieke zaken. Veel events waar ik heb geholpen waren fantastisch, maar de mooiste opdracht was toch wel na de brand bij Neercanne. In deze opdracht kwamen alle facetten waar Down South Events zo goed in is naar voren: snel schakelen, creatief meedenken en met name het samenwerken met een partner. Behalve dat we een van onze partners letterlijk uit de brand hebben geholpen, versterkte dit ook de onderlinge samenwerking met deze partner.

Ler - Eventmanager
Ler - Eventmanager

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK