Header image Over ons - Downsouth Events
https://youtu.be/VuI8xhGDqVE
Down South Beeldmerk
Down South team - Jill
Terug naar overzicht
Jill - Eventmanager Jill - Eventmanager - 2
 

Vanuit uw vraag verzorgen wij maatwerk

Down South Events is zeer uniek in alle opzichten. Niets is te gek voor Giulia en Ler en in alles zien zij een uitdaging die zij met plezier oppakken. Down South Events is erg goed in wat dan ook gedaan moet worden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, en dan nog net iets meer.

Ik draag met veel plezier bij aan diverse werkzaamheden tijdens evenementen en activiteiten. Ik help met de activiteiten zelf, maar ben ook achter de bar te vinden of bij binnenkomst van de gasten om ze welkom te heten. Ik werk altijd met veel plezier, omdat zo’n werkdag meestal ingevuld is met zóveel diversiteit. Dat maakt het leuk. Daarnaast is elke werkdag altijd weer anders. Ik probeer vooral om het de klanten naar hun zin te maken, daar draait het in mijn beleving om.

Het leukste evenement waar ik bij ben geweest was dat van Qurios. Ik ben nog niet bij veel evenementen geweest, maar ik denk dat dit evenement vooral voor de deelnemers erg leuk was. Het was echt een bedrijfsuitje waar ik mijzelf ook van begin tot eind vermaakt zou hebben. Ik zag dan ook direct bij de gasten terug hoe leuk zij het hadden. Hier draait het om en dat maakt het werken voor mij natuurlijk heel erg leuk.

Jill - Eventmanager
Jill - Eventmanager

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK