De kerstmarkten gaan deze winter gewoon door

Het kerstpakket als unieke online beleving met het hele team

Header image Online kerstpakket - Downsouth Events - 1
De kerstmarkten gaan deze winter gewoon door!

Misschien niet in de vorm die jullie gewend zijn, maar dat maakt het absoluut niet minder gezellig. Het kerstpakket wordt deze kerst namelijk wel heel speciaal. Stel u eens voor: een unieke online kerstmarkt die jullie met het hele team gelijktijdig kunnen ontdekken. Zo brengen we Kerstmis dit jaar gewoon bij jullie thuis.

Laat ook deze kerst stralen

Als werkgever bepaalt u van tevoren het te besteden bedrag per werknemer. Of zoals wij het noemen: u vult hun digitale kerstsok. Uw team logt gelijktijdig in en wordt verwelkomd door een video of livestream van bijvoorbeeld het management. Vervolgens kan iedereen over onze online kerstmarkt struinen, met elkaar chatten en genieten van diverse kerstshows. En uiteraard hun eigen kerstpakket samenstellen.

Een goed gevuld kerstpakket

Onze online beleving doet niet onder voor de echte kerstmarkt. Steun locals door een kerstpakket met streekproducten samen te stellen. Of kies een waardecheque van een topper op het gebied van eten of fashion. Stel een veelzijdig kerstpakket samen en drink met collega’s een digitaal drankje in de chat. Zelfs een online te volgen kookworkshop mist niet.

Uw bedrijfsidentiteit als online beleving

Onze kerstmarkt wordt helemaal afgestemd op uw bedrijf. We laten uw identiteit namelijk terugkomen in de look and feel. Uiteraard is een upgrade aan de hand van uw persoonlijke wensen mogelijk. Denk hierbij aan een gezamenlijke popquiz of een inspirerende spreker.

Natuurlijk is dit event helemaal coronaproof. De kerstpakketten worden namelijk door ons thuisbezorgd. Met ons online kerstevent verzekeren wij uw hele team of wellicht uw klanten van een stralende kerst!

Zoveel mogelijkheden bij Down South Events

Ook na de feestdagen blijft onze online beleving bestaan. Bent u op zoek naar een uniek teamevent, een manier om kennis over te dragen of een andere invulling? Neem dan contact op met onze eventmanagers. Zij organiseren graag voor u een originele bijeenkomst. Een doeltreffend event dat online plaatsvindt én voldoet aan al uw wensen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacyverklaring pagina.OK