Terug naar categorie

Tesla Rally Limburg

Tesla Rally Limburg

Live de green dream tijdens onze unieke Tesla rally! Ontdek deze duurzame rally en beleef het rijplezier van de Tesla S en Tesla X!

10-120 Op aanvraag

Ervaar het rally rijden met behulp van een costum made programma geheel afgestemd op uw team doelstelling, event invulling of persoonlijke wensen! Down South Events neemt u mee door het looiende landschap, de prachtige vergezichten en het authentieke rally rijden met behulp van een exclusieve kaart en navigatie systeem!

De Tesla moddelen Tesla S en Tesla X zijn opvallende en stijlvolle auto met een perfecte mix! Daarnaast herkennen velen ze als de elektrische droomauto. Een duurzame rally, efficient navigatie systeem, het perfecte rijplezier en geniet van ons prachtige landschap gedurende deze spannende en unieke rally!

Ons Down South Event team is verliefd op deze auto, nu u nog!
Vraag snel naar de mogelijkheden en laat u verrassen.

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Tesla rally in Zuid-Limburg! 

- Het programma Teslarally rijden!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Teamtraining

N.B.
Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden, de perfecte groene activiteit gecombineerd met de perfecte rally beleving!

© 2017 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten