Terug naar categorie

Down South Events neemt jullie mee op een smaakreis door het Limburgse heuvellandschap. Maar wij brengen ook de leukste proeverijen naar u toe, denk bijvoorbeeld aan een proeverij tijdens uw verblijf in een vakantiewoning! Wilt u uw bedrijfsuitje of personeelsfeest afsluiten met een diner? Bekijk ons aanbod of neem voor specifieke wensen contact op met een onze eventmanagers!

Shake & Dine Maastricht

Shake & Dine Maastricht

Combineer een driegangen diner met een leerzame en vooral leuke cocktailworkshop!

10-50 Op aanvraag

Shake en Diner in Maastricht.

Leer op een bijzonder actieve manier de kneepjes van het vak.

Jullie beginnen met het maken van een ''Mojito''. Vervolgens krijgen jullie de kans om een aantal eigen cocktails te creëren met behulp van vers fruit en andere ingrediënten. Verzorgd in een professionele bar op locatie.

Tijdens deze workshop leert u ook de receptuur kennen. Dat geeft jullie de gelegenheid de cocktail thuis nog een keer over te doen. Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Zijn er kinderen bij? Geen probleem: de alcohol wordt vervangen door een lekker sapje.

In deze workshop word je meegenomen door een gedreven en ervaren ''cocktailshaker'', die u graag het mixen, muddelen, shaken en stirren leert.

Daarna worden jullie aan tafel verwacht, want na een gezellige workshop wordt het natuurlijk tijd om de inwendige mens te verzorgen! Dit doen we aan de hand van een goed verzorgd driegangen diner.

Bovenstaand programma duurt  3,5 uur

Inclusief:
- Het programma '' Cocktail Workshop "
- Het Driegangen diner
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten