Terug naar categorie

Down South Events neemt jullie mee op een smaakreis door het Limburgse heuvellandschap. Maar wij brengen ook de leukste proeverijen naar u toe, denk bijvoorbeeld aan een proeverij tijdens uw verblijf in een vakantiewoning! Wilt u uw bedrijfsuitje of personeelsfeest afsluiten met een diner? Bekijk ons aanbod of neem voor specifieke wensen contact op met een onze eventmanagers!

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Geniet van een wijnproeverij in de historische binnenstad van Maastricht.

10-100 Op aanvraag

Dit bedrijfsuitje zal iedereen kunnen waarderen! Samen met uw collega's genieten van een goed glas wijn . Dit komt nog beter tot zijn recht in de juiste entourage en met een goed gebalanceerde combinatie van spijs.

Het spreekt voor zich dat er een hoofdrol voor de wijn weggelegd is. Dit personeelsuitje is echter mogelijk op gevarieerde locaties.

Midden in het bourgondische centrum van Maastricht  Hier begint uw wijnproeverij met een sfeervolle rondleiding door de wijnkelders, stadswijngaard en de bottelarij.

Of gaat uw voorkeur uit naar een prachtig landhuis, hierbij staat de Italiaanse wijn centraal. Om dit bourgondische bedrijfsuitje compleet te maken worden er echte italiaanse delicatesse geserveerd.

Onze wijnproeverij zal met veel passie begeleid worden.  Wij garanderen u dan ook, dat dit bedrijfsuitje hoog zal scoren bij de rest.

Bovenstaand programma duurt 2 uur

Inclusief:
- Het programma '' Wijnproeverij "
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Let op!!
Speciaal voor Geuldal klanten bedraagt De wijnproeverij € 19,50
Voor meer informatie over deze actie en voorwaarden neem dan vrijblijvend contact met ons op.

- Geschikt als: Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest of Familieuitje in Maastricht

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten