Terug naar categorie

Down South Events neemt jullie mee op een smaakreis door het Limburgse heuvellandschap. Maar wij brengen ook de leukste proeverijen naar u toe, denk bijvoorbeeld aan een proeverij tijdens uw verblijf in een vakantiewoning! Wilt u uw bedrijfsuitje of personeelsfeest afsluiten met een diner? Bekijk ons aanbod of neem voor specifieke wensen contact op met een onze eventmanagers!

Rum Workshop

Rum Workshop

Onze rumexpert vertelt je meer over de herkomst en het productieproces van rum!

10-200 Op aanvraag

Rum tasting & Workshop !

Rum, een kwaliteitsdistilaat van groot formaat, is momenteel bezig met het maken van een grote opmars in Europa! Blijf bij en laat onze rumexpert je meer vertellen over onder andere de herkomst en het productieproces van rum en ontdek andere leerzame en interessante weetjes!

Ken jij rum voornamelijk als basisingrediënt van de ’Cuba Libre’ of de ‘Mojito’? Er is zo veel meer te leren en ontdekken over rum! Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van rum met diverse andere ingrediënten. Ga jij voor de stoere cocktail met een stevige bite of toch liever voor een exotische variant?

De twee uur durende Business & Cocktailworkshop is zeer interactief en ook de fun-factor is erg hoog!

Creativiteit, enthousiasme en smaakpapillen zijn vereist!

Neem contact op met een van onze eventmanagers en laat het programma ‘Rum tasting & Workshop’ geheel naar de wensen van uw groep samenstellen!

Inclusief:
- Het programma ‘Rum tasting & Workshop’
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
-       Familieweekend
-       Bedrijfsuitje
-       Vrijgezellenfeest

N.B.
De ‘Rum tasting & workshop’  is een perfecte afsluiting of tussenprogramma van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een origineel uitje met vrienden of familieleden.

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten