Terug naar categorie

Down South Events neemt jullie mee op een smaakreis door het Limburgse heuvellandschap. Maar wij brengen ook de leukste proeverijen naar u toe, denk bijvoorbeeld aan een proeverij tijdens uw verblijf in een vakantiewoning! Wilt u uw bedrijfsuitje of personeelsfeest afsluiten met een diner? Bekijk ons aanbod of neem voor specifieke wensen contact op met een onze eventmanagers!

Eco-cocktails

Eco-cocktails

Natuurlijk biologisch: de maatschappelijk verantwoorde en groene cocktailworkshop!

10-600 Op aanvraag

Iedereen kent de termen biologisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord. We passen dit allemaal toe op ons werk en proberen dit ook voort te zetten in ons dagelijks leven. Nu gaan we deze toverwoorden tijdens een gezellig bedrijfsuitje bij Down South Events voortzetten in de nieuwe workshop ECO Cocktails!

Wat is er nou zo ‘Hot' aan biologisch geteelde en verse ingrediënten van een cocktail? En wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Ontdek het allemaal tijdens de Ecologische Cocktailworkshop in hartje Maastricht of het sfeervolle Valkenburg.

Proeft u of een product een eerlijke afkomst heeft?

In 2 uur tijd leert u alles over het ontstaan van de cocktail, de heilzame werking van bepaalde ingrediënten, hoe je een volledig natuurlijke en biologische cocktail creëert en gaat u er zelf mee experimenteren.

Liever een gehele of gedeeltelijk alcoholvrije workshop? Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen!

Bovenstaand programma bestaat standaard uit een 2 uur durende workshop, maar kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen!

Inclusief:
- Het programma ‘Eco-cocktails'
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- vriendenuitje
- vrijgezellenfeest
- bedrijfsuitje

N.B.
Maak een verantwoord uitje compleet met een ‘Eco-cocktailworkshop'!

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten