Terug naar categorie

Down South Events neemt jullie mee op een smaakreis door het Limburgse heuvellandschap. Maar wij brengen ook de leukste proeverijen naar u toe, denk bijvoorbeeld aan een proeverij tijdens uw verblijf in een vakantiewoning! Wilt u uw bedrijfsuitje of personeelsfeest afsluiten met een diner? Bekijk ons aanbod of neem voor specifieke wensen contact op met een onze eventmanagers!

Bierproeverij Oldskool

Bierproeverij Oldskool

Speciaal bier is goed, maar specialer bier is beter! Leer de wereld van klassieke speciaalbieren kennen tijdens deze unieke bierproeverij en proef de verschillende smaken!

10-50 Op aanvraag

De echte kenners weten het al: bier is veel meer dan alleen het getapte pilsje dat je in ieder café krijgt. Internationaal sommelier Dennis Kort laat u de wereld van het speciaalbier zien. Leer meer over gebalanceerde bieren in de klassieke Britse en Duitse bierstijlen en laat u verrassen door de diverse smaken. Klassiek met een knipoog!

Foodpairing arrangement

Maak de bierproeverij af met een proeverij van diverse kazen of chocolade! Door de vele verschillende smaakcomponenten is bier de perfecte aanvulling op de heerlijke ingrediënten. U kunt dit nu zelf ervaren tijdens 'bier en kaas' en 'bier en chocolade' pairings op locatie!

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten