Terug naar categorie

Workshop Pyrografie (branden)

Workshop Pyrografie (branden)

Laat uw fantasie de vrije loop en maak de mooiste kunstwerkjes tijdens deze unieke workshop!

4-20 Op aanvraag

Maak de leukste cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders, tijdens de workshop pyrografie. Denk hierbij aan sleutelhangers met een mooi woord of leuke tekening, interieurhangers, naamplaatjes, takken met spreuken, een inspiratiedoosje met stukjes drijfhout en nog veel meer!

Het branden wordt gedaan met een brander voor pyrografie. Deze brander lijkt op een soldeerbout, maar verschilt qua temperatuur en punten. Eerst wordt uitgelegd hoe jullie de brander moeten gebruiken en worden enkele handigheidjes en tips gegeven. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag! Voor het materiaal wordt gezorgd, maar er mag natuurlijk zelf ook onbehandeld hout meegebracht worden. Het materiaal betreft drijfhout, houten schijven, takken, ijzeren sleutelringen, verschillende soorten touw en lint en houten doosjes. De aanwezige voorbeelden en afbeeldingen zorgen ervoor dat niemand zonder inspiratie zit! Neem deel aan deze unieke workshop in uw eigen vakantiewoning of in hartje Maastricht.

Deze workshop duurt 2 uur.

Mini-workshop branden

Tijdens de mini-workshop maken jullie mooie sleutelhangers van kleine stukjes drijfhout. Inclusief drijfhout, sleutelringen, touw en lint.

Deze workshop duurt 1 uur.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten