Terug naar categorie

Survival en Adventure

Survival en Adventure

Puur adventure tijdens jullie sportieve survival middag voor jong en oud!

10-300 Op aanvraag

Het leukste Survival en Adventureparcours heeft de volgende spannende onderdelen:

Touwbaanparcours!
Een touwbaanparcours voor jong en oud! We beginnen met de instructies waarna jullie zelfstandig aan de slag gaan op 6 meter hoogte!

Het Touwbaanparcours bestaat uit een aantal plateaus. Tussen deze plateaus bevinden zich verschillende hindernissen: klimnetten, loopbruggen, evenwichtsbalken en meer!

Het Abseilen!
Wist u dat abseilen een van de oudste manieren is om snel en veilig af te dalen van een loodrechte wand?
Jullie gaan abseilen van verschillende hoogtes en wanden, variërend tussen de 12 en 60 meter!

De indianenbrug!
Na het abseilen gaan we verder naar de indianenbrug. Een 30 meter lang en 25 meter hoge brug. Spannend en leuk tegelijk! Houd het hoofd koel en ga stap voor stap over de indianenbrug. Aan de overkant staat namelijk al de volgende activiteit voor jullie klaar!

De tokkelbaan!
Na de indianenbrug sluiten wij het programma af bij de tokkelbaan! Jullie verlaten het plateau op 37 meter hoogte en springen zo de diepte in! De adrenaline giert door het lijf; na vertrek voelt u zich zo vrij als een vogel!

Voor kinderen hebben wij een kleinere tokkelbaan.

Dit alles op nog geen 20 minuten van het bourgondische Maastricht!

Het survival- en adventure programma duurt standaard 4 uur, maar kan uitgebreid en aangepast worden aan jullie persoonlijke wensen! Denk hierbij aan een grottentocht vooraf of een barbecue naar wens met drankenarrangement als culinaire afsluiter!

Ook een programma bestaande uit twee onderdelen is mogelijk. De prijzen voor het bovenstaande variëren tussen de € 22,50 en 49,95 p.p. voor een compleet programma. Uiteraard houden wij graag rekening met uw persoonlijke wensen en eventuele uitbreiding(en)/aanpassing(en).

Neem gerust even contact op met een van onze eventmanagers om jullie wensen door te nemen en de hier bijbehorende mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
- Het programma ‘Survival en Adventure
- Abseilen, Klimbos, Indianenbrug, Tokkelen en meer!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Familie uitje
- Bedrijfsuitje
- Teambuilding dag

N.B.
Sportief dagje erop uit op nog geen 20 minuten rijafstand van Maastricht!

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten