Terug naar categorie

Vaalsbroek

Vaalsbroek

Op het hoogste punt van Nederland staat het sfeervolle kasteel Vaalsbroek. Geniet van een welverdiende vakantie in een van de luxe kamers of van de zakelijke mogelijkheden, van bedrijfsuitjes tot vergaderingen!

10-500 Op aanvraag

In het mooie Vaals, het hoogste punt van Nederland, staat het bijzondere kasteel Vaalsbroek, dat zowel luxe en stijl als historische charme uitstraalt. Het kasteel staat in de prachtige Limburgse natuur op loopafstand van de moderne hotelvleugels. U kunt genieten van de rust in een van de luxe en ruime 130 hotelkamers, het heerlijke eten in het sfeervolle restaurant of de gezellige bistro en van verwennerij in het Spa en Wellness Centre Vaalsbroek.

Niet alleen is kasteel Vaalsbroek geschikt voor uw welverdiende vakantie, het beschikt ook over vier plenaire vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen en 22 subruimtes. De grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330 m2 en een eigen lounge. De subruimtes zijn eveneens voorzien van moderne audiovisuele hulpmiddelen. Bij de plenaire vergaderruimtes liggen coffeecorners, die u een keuze bieden uit diverse koffiespecialiteiten.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten