Terug naar categorie

Op je team kun je bouwen

Op je team kun je bouwen

Op je team kun je bouwen is een activiteit waar objecten worden gebouwd.

15-150 Op aanvraag

Op je team kun je bouwen is een teambuilding activiteit waar er letterlijk gebouwd gaat worden met levensgrote constructiematerialen. Verschillende teams gaan bouwen met behulp van 3D-bouwtekeningen. Wordt het een kraanwagen, kanon of brug? De bouwmodules moeten ook nog met elkaar verbonden worden dus overleg tijdig, zorg voor goede coördinatie, een juiste taakverdeling, maar vooral goed samenwerken!

Hoogte
Bij de hoogte opdracht bouwen verschillende teams een toren en een kraanwagen met levensgrote constructiematerialen. De kraanwagen is 5 meter lang en ruim 3 meter hoog! Met behulp van 3D-bouwtekeningen worden de objecten in elkaar gezet. Welk team plaatst het dak op de toren en wint de opdracht?

Schieten
Tijdens de schiet opdracht wordt er een kanon op een ‘vrachtwagen’ gebouwd. De kanonwagen heeft 6 wielen en is ruim 3 meter lang! In het eindspel schieten de kanonnen op doelen van het ander team met een voetbal. Welk team raakt het doel van de tegenstander als eerste?

Verplaatsen
Bij deze opdracht draait het om bruggen en auto’s. Ieder team bouwt een brug en een ‘koeriersauto’. De brug is 6 meter lang en 1 meter breed! Met behulp van 3D-bouwtekeningen wordt er gewerkt aan 2 opritten en een brugdeel. Zodra alle objecten zijn gebouwd moet de auto over de brug rijden en een pakket ophalen, welk team heeft als eerste de auto bij het pakket…?

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Op je team kun je bouwen! 

- Het programma Op je team kun je bouwen!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Teamtraining

N.B.
Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten