Terug naar categorie

Mergelcarving Valkenburg

Mergelcarving Valkenburg

Creatief bezig zijn tijdens de workshop mergelcarving in de grotten van Valkenburg.

10-50 Op aanvraag

Creatief met mergel: een gezellig familieuitje in de mergelgrotten van Valkenburg. Ga samen aan de slag met een flinke blok mergel en creeer een eigen kunstwerk. Uiteraard worden jullie begeleid door professionele mergelbeeldhouwers.

De workshop mergelcarving is een veelzijdig programma. We beginnen namelijk het dagprogramma met een korte rondleiding door het prachtige gangenstelsel van de mergelgrot. Hier zullen jullie bijzondere muurschilderingen aantreffen, waarna deze route jullie naar het grot-atelier leidt. Hier gaan jullie zelf aan de slag bij de mergelworkshop!

Jullie worden door professionele mergelbeeldhouwers begeleid. Maar het is aan jullie om een mooi kunstwerk te creëren. Een eenvoudig theelichtje of een prachtig 3D-sculptuur. Beleef de workshop en neem je eigen kunstwerk mee naar huis!

De workshops mergelcarving zijn uitermate geschikt als teambuildingactiviteit, waarbij de teamleden gezamenlijk werken aan één project, zoals bijvoorbeeld een schaakspel. Maar ook als originele activiteit tijdens een personeels-, familie- of vriendenuitstapje.

Bovenstaand programma duurt 2 uur

Inclusief:
- Het programma '' Mergelcarving Valkenburg "
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Exclusief:
- € 4,95 p.p. entree

Let op!!
Speciaal voor Beaujean Vacances gasten bedraagt het Mergelcarving € 29,95
Voor meer informatie over deze actie en voorwaarden neem dan vrijblijvend contact met ons op.

- Geschikt als: Bedrijfsuitje, Vrijgezellenfeest of Familieuitje in Maastricht, Belgie, Voerstreek

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten