Terug naar categorie

De weg naar..

De weg naar..

Herleef de Romeinse tijd met een tocht door de mergelgrotten.

15-60 Op aanvraag

De weg naar zaligheid! Ineens gebruikte men ze niet meer, de Katakomben. Ze waren na de Romeinse tijd lang in vergetelheid geraakt, want begraven mocht weer op openbare plaatsen. Men hoefde geen geheim, donker en mysterieus ondergronds gangenstelsel meer om hun dierbaren de laatste rustplaats te geven. Maar hierdoor verdwenen ook de ondergrondse rituelen, kerkdiensten en doopsels.

Deze ondergrondse belevingstocht vol ontberingen om uiteindelijk als goed mens gezien te worden, is een enorme uitdaging. Het zal ook alleen lukken wanneer jullie geloof hebben in elkaars kunnen en als eenheid de weg bedwingen. Beleef onderweg ongekende rituelen die nooit het daglicht hebben gezien omdat ze voor de huidige tijd onmenselijk zijn; ontdek tradities binnen het christendom die nog steeds leven maar onbesproken zijn. Wellicht zal deze weg jullie naar de Zaligheid leiden..

Word bewust van je eigen kunnen en dat van een ander in een unieke verborgen omgeving. Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten.

Bovenstaand programma duurt 3,5 uur

inclusief:

- Koffie en vlaai
- Het programma '' De weg naar zaligheid"
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs m/v

 

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten