Terug naar categorie

Italiaanse catering

Italiaanse catering

Waan je in het echte Italië met heerlijke Italiaanse gerechten, vers voor u bereid!

10-100 Op aanvraag

Heerlijk Italiaans genieten: de perfecte afsluiting van een geslaagde dag! Van pizza's en pasta's tot verrukkelijke salades en uiteraard als klapstuk het dessert! Geniet van de grote diversiteit aan mogelijkheden met onze Italiaanse catering!

Italiaans buffet op locatie
De hele Italiaanse keuken uitgestald op uw locatie! De gerechten die voor u worden klaargezet zijn met zorg en passie uit diverse delen van Italië geselecteerd en worden met verse ingrediënten uit eigen keuken bereid. Uw buffet kan geheel naar eigen wens worden samengesteld!

Voorbeeld van een Italiaans buffet:

-          Lasagne
-          Tagliatelle met zalm (of vegetarische, gorgonzola, tomaten- of carbonara saus)
** 
-          Insalata mista (gemengde salade)
-          Insalata caprese (tomaten mozarella salade)
**
-          Focaccia brood
-          Olijven
-          Gedroogde tomaten
-          Pesto
-          Tapenades
**
Dessert : Panna cotta, tiramisu of fruitsalade
**
Anti Pasta: variatie van Italiaanse kaas en/of vlees  


Pizza bakken op locatie

Verse pizza’s uit een echte hout gestookte oven… lekkerder kan bijna niet! De dunne bodem en verse Italiaanse ingrediënten dragen bij aan de ware smaakbeleving. Een heerlijke culinaire toevoeging aan uw dag, die bovendien heel sfeer verhogend werkt!

Diner aan huis

Waan u in een chique restaurant, terwijl u in uw eigen vertrouwde omgeving bent! Vooraf aan de culinaire beleving wordt het menu, de tafelaankleding, keukeninrichting en tijden besproken. Alles wordt naar uw persoonlijke wensen ingevuld, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De professionele kok speelt op een natuurlijke en ontspannen manier in op uw wensen, zodat u uw volledige aandacht op uw gasten kunt richten.

 © 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V. Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten