Terug naar categorie

Duurzaamheid Challenge

Duurzaamheid Challenge

Een spannende team opdracht waar alles draait om duurzaamheid.

15-150 Op aanvraag

Een spannende team opdracht waar alles draait om duurzaamheid. Een groene en bijzondere beleving. Ieder team bouwt een windmolen, een deel volgens bouwtekening maar de wieken moeten zelf ontworpen en gebouwd worden. Tijdens de finale worden alle windmolens getest op orkaan kracht. Welk team creëert de beste windmolen en wekt de meeste energie op?

Iedere molen is 5 meter lang en ruim 4 meter hoog. Een deel van elk team gaat bouwen terwijl andere teamleden onderdelen kunnen verdienen door opdrachten op te lossen. Een groot gedeelte van de molen staat op een 3D-bouwtekening maar de draaiende delen moeten nog ontworpen worden. Er zijn veel mogelijkheden in lengte, breedte, oppervlakte, vorm en draairichting. Wie is verantwoordelijk voor het bouwen? Wie ontwerpt en maakt de wieken? Door wie worden de opdrachten opgelost? Welk team heeft het beste ontwerp?

In de finale worden de molens in een windmachine geparkeerd door ieder team. Deze machina creëert zo’n 20000 m3 lucht op ‘stormkracht’. Welke windmolen draait het beste en wekt de meeste energie op?

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Duurzaamheid Challenge! 

Inclusief:
- Het programma Duurzaamheid Challenge
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Teamtraining

N.B.
Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten