Terug naar categorie

Down South arrangement

Down South arrangement

Van begin tot einde wordt u heerlijk in de watten gelegd met een gastronomische beleving geheel aangepast aan uw wensen.

10-100 Op aanvraag

Een hele avond geheel in het teken van culinair genieten en uw gezelschap? Dat kan alleen bij Down South Events! Onze beste koks zorgen met een legio aan mogelijkheden dat aan al uw wensen wordt voldaan. Wat dacht u van een kookworkshop met pure Limburgse, Marokkaanse of Italiaanse producten, of met bier en whisky? Maar ook ruig en werelds barbecueën en outdoor catering zullen ervoor zorgen dat uw evenement niets mist. U wordt echt in de watten gelegd met een culinaire beleving die geheel is afgestemd op uw wensen en favoriete smaken.

Ook bedrijven vinden hier hun ideale activiteit. Een kookworkshop zorgt er telkens voor dat u perfect leert samenwerken, maar uw team ook op een leuke manier beter leert kennen. Of wilt u misschien liever vergaderen? Inclusief koffie, thee en water, iets lekkers en uiteraard gratis WiFi, elektra, een schrijfbord en een beamer.

Bij binnenkomst heten we u welkom met een heerlijke amuse en een glas prosecco. U geniet van een heerlijke (zelfgekookte) maaltijd en krijgt de recepten mee naar huis! Zo kunt u thuis nog eens echt nagenieten!

 

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten