Terug naar categorie

Arrow Shootout

Arrow Shootout

Ga de strijd aan met familie, vrienden en collega’s en ervaar de pijnloze variant op paintball, airsoft en trefbal! Door de grote diversiteit aan spelvormen is Arrow Shootout geschikt voor iedereen. De perfecte teambuilding of groepsactiviteit!

8-100 Op aanvraag

Ga de strijd aan met familie, vrienden en collega’s en ervaar de pijnloze variant op paintball, airsoft en trefbal! Door de grote diversiteit aan spelvormen is Arrow Shootout geschikt voor iedereen! Of nu een teambuilding activiteit, een familie-uitje of een vrijgezellenactiviteit zoekt, wij zorgen voor een activiteit op maat, waar uw hele gezelschap aan kan deelnemen.

De activiteit begint met een professionele uitleg over boogschieten, waarna jullie gaan oefenen met de maskers op. Hierna kan het spel beginnen! Het speelveld is 30 bij 15 meter, en kan op onze locatie opgezet worden, maar ook op een locatie die jullie zelf uitkiezen. Uiteraard zijn er uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een cursus handboogschieten vooraf aan de Arrow Shootout, of natuurlijk een hapje en een drankje!

Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur

Shoot Out

© 2014 Down South Events, Down South The Events Company B.V.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten