Terug naar categorie

Zelfverdediging

Zelfverdediging

Zelfverdediging op basis van krav maga, ook op locatie !

10-50 Op aanvraag

Leer jezelf te verdedigen op een leuke ontspannen manier.

De trainingen worden verzorgd door Armanda en Servé. Zij horen bij de 5 hoogst gecertificeerde IKI Krav Maga-instructeurs in de wereld. Bij Armanda en Servé staat voorop dat de cursist zich prettig en veilig voelt.

De training is gericht op fysieke en mentale weerbaarheid (op basis van Krav Maga). De kracht van de trainingen is dat de cursisten op een makkelijke manier leren omgaan met diverse vormen van non-verbale en verbale agressie en fysiek geweld.

Tijdens deze cursus leer je om je zelf en/of anderen te beschermen, het gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen te vergroten, en risico’s in te schatten, te verkleinen en/of vermijden.

Iedereen traint op zijn eigen niveau, de trainingen zijn voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ongeacht kracht, fysieke en mentale conditie van de cursist.

Laat u verrassen…
Neem contact op met een van onze eventmanagers en laat u verrassen. Een origineel en zorgvuldig samengesteld Teamuitje of Teamtraining ontdekt dit uniek bedrijfsuitje samen met ons!

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw workshop Zelfverdediging op basis van Krav Maga!

Inclusief:
- Het programma ‘Zelfverdediging meer dan efficiënt‘!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Personeelsuitje
- Teamtraining
- Teambuilding
- Bedrijfsuitjes

N.B.
Leer jezelf te verdedigen op een leuke ontspannen manier!

© 2014/2015 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten