Terug naar categorie

Social Adventure

Social Adventure

Fun en Efficiëntie, een gouden combinatie! Ervarend Leren is leren ervaren.

10-80 Op aanvraag

In elke groep of elk team, of het nu gaat om familie, vrienden of collega's, heeft iedereen zijn of haar eigen rol. Deze rol voelt veilig; we zijn hieraan gewend.
 Daar is natuurlijk niets mis mee, maar hierdoor benut je misschien niet al je kwaliteiten. Soms moet je, door andere ervaringen op te doen, op zoek gaan naar je kwaliteiten.

Voor een team is het enorm goed om zelf grenzen op te zoeken, te bepalen en deze, waar nodig, te overschrijden, rekening houdend met de kaders van het bedrijf. Ontdek je eigen kracht en die van je teamgenoten tijdens een ongecompliceerde en gezellige middag. Een middag ervarend leren bij Down South Events is een bijzonder waardevolle aanvulling op wat er misschien nog ontbrak!

Voor bedrijven werkt ervarend leren enorm vernieuwend en vooral motiverend; door de nieuwe ervaringen wordt elke hierop volgende activiteit van grotere waarde en er wordt aantoonbaar meer resultaat geboekt!

Binnen scholen werkt ervarend leren als een echte ‘eye opener' voor zowel voor leerlingen als leerkrachten. Beiden leren binnen de kaders meer gebruik te maken van hun krachten en oplossend vermogen. Dit geeft een groot gevoel van veiligheid en comfort; hierdoor verbeteren resultaten.
Ervarend leren is een methode waarbij mensen op weg geholpen worden naar een positieve verandering. Dit gebeurt bij teams, maar ook bij individuen!

De training staat niet van A tot Z vast. Onze trainers zorgen ervoor dat zij meer dan voldoende opdrachten tot hun beschikking hebben. Ze bekijken gedurende de training welke opdrachten het best passen bij dat moment en de sfeer. De training bestaat uit een aantal laagdrempelige opdrachten die voor iedereen, ongeacht gezondheid, gesteldheid of conditie, uit te voeren zijn. Denk hierbij aan nagebootste survivalactiviteiten, samenwerkingsopdrachten, ogenschijnlijke onoplosbare vraagstukken en korte ‘fun-opdrachten'. ‘Samenwerking' is hierbij het kernwoord.

De volgende capaciteiten en talenten zullen tijdens de training aan bod komen.
- Hoe benut je je talenten in het team?

- Weten we al veel van elkaar of juist niet?

- Waarom kiezen we voor de bekende wegen en oplossingen?
- Hoe voelen we ons in het team?

- Hoe creëren we veiligheid en efficiëntie?

Ervarend leren werkt het meest efficiënt in een rustige, vertrouwde omgeving. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid deze omgeving zelf te kiezen. Wij nemen u echter graag mee naar een prachtige, bosrijke omgeving, waarbij natuur een duidelijke rol zal spelen!

Neem contact op met een van onze eventmanagers en leer van deze ervaring!
Bovenstaand programma kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.


Inclusief:
- Het programma ‘Ervarend leren'
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs


Geschikt als:
- teamtraining / teambuilding
- bedrijfsuitje

N.B.
Maak uw bedrijfsuitje waardevoller door deze aan te vullen met de training ‘Ervarend leren'! Fun en efficiëntie: een gouden combinatie!

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten