Terug naar categorie

Het Arresthuis

Het Arresthuis

Een spectaculaire overnachtingsplek waar iedereen zich met plezier zal laten opsluiten!

6-100 Op aanvraag

Het Arresthuis

Sinds april 2011 is Nederland een spectaculaire overnachtingsplek op een historische locatie rijker. De voormalige gevangenis van Roermond, ooit een plek waar niemand vrijwillig verbleef; nu het luxe Van der Valkhotel ‘Het Arresthuis’, waar iedereen zich met plezier zal laten opsluiten!

Karakteristieke sfeer

De elementen van de gevangenis uit 1863 zijn intact gebleven, waardoor het pand een zeer karakteristieke sfeer heeft. Waar men vroeger ontberingen moest ontstaan, zult u nu in de watten worden gelegd.

Nieuwste design

De 105 voormalige cellen zijn verbouwd tot 40 kamers: 24 ‘Comfort Cachotten’, 12 ‘Deluxe Cachotten’ en 4 unieke suites. Stuk voor stuk modern en stijlvol ingericht met het nieuwste design en de meest luxe snufjes: een iPod dockingstation, airco, gratis WiFi, flat screentelevisie en automatische verduistering. Ook hebben alle kamers een heerlijk comfortabel tweepersoons bed, een regendouche, zithoek, minibar en koffie- en theezetfaciliteiten. Even helemaal ontspannen of sportief blijven kan in de sauna en fitness. Zoals u leest: aan luxe zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf in ‘Het Arresthuis’!

Chef-kok Raoul Bijlmakers

Culinair gezien mag u veel meer verwachten dan alleen maar water en brood! De binnenplaats, waar vroeger de gevangenen op verplichte tijden moesten luchten, is nu een sfeervol binnenterras geworden en ook in het restaurant kunt u genieten van een hapje en een drankje van hoog culinair niveau. U kunt de chef-kok Raoul Bijlmakers zelf in actie zien dankzij de open keuken. Bijpassende wijnen zullen u zorgvuldig geadviseerd worden door onze medewerk(st)ers van restaurant ‘Damianz’.

Boek een arrangement

Kom dus snel naar het centrum van Roermond om te ontspannen, genieten en beleven. Laat u opsluiten in ‘Het Arresthuis’! Met onze arrangementen beleeft u onze monumentale sfeer in het hart van Roermond.

Laat u verassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op deze locatie!
Gecombineerd met een op uw persoonlijke wensen afgestemd activiteitenprogramma!

Inclusief:
- Het programma ‘Overnachting in Arresthuis Roermond’
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Bedrijfsuitjes
- Personeelsuitje
- Vergaderevent

N.B.
Een spectaculaire overnachtingsplek op een historische locatie rijker: de voormalige gevangenis van Roermond!

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten