Met veel enthousiasme, toewijding en aandacht organiseren wij onvergetelijke 'Business-to-Business'- of 'Business-to-Consumerevents. Productpresentaties, jubilea, klantendagen, surpriseparty’s, privéfeesten, themafeesten en nog veel meer.

Zakelijk

Met veel enthousiasme, toewijding en aandacht organiseren wij een uniek relatie-evenement, up-to-date entertainment gecombineerd met smaakvolle catering in de breedste zin van het woord.

Productpresentaties, jubilea, personeelsfeesten, klantendagen, jaarlijks terugkerende bedrijfsfeesten, surpriseparty’s, privéfeesten, themafeesten en nog veel meer.


Samen met onze opdrachtgevers formuleren we de doelstelling, de doelgroep, de wensen en wijze van uitvoering.Down South Events beschikt over specialisten op tal van terreinen: conceptbedenkers, regisseurs, catering, licht- en geluidstechnici, stylisten en nog veel meer.

Onze doelstelling is het creëren van een intieme sfeer waarbij hoogwaardige kwaliteitsevenementen en up-to-date entertainment gecombineerd worden met smaakvolle catering in de breedste zin van het woord. Down South Events is voor u als een maatpak met aandacht voor de kleinste details.

‘We provide for the right people at the right place!’

Geen loze beloften of vage taal, maar een creatief en technisch voorstel op maat! Graag stellen wij aan de hand van uw communicatie- of marketingdoelstelling een doeltreffend en uniek relatie-evenement samen.