Terug naar categorie

Kraamfeest Sloepvaren

Kraamfeest Sloepvaren

Een compleet kraamarrangement aan boord van een sloep; de leukste babyshower ooit! 

6-25 Op aanvraag

Onze moderne, luxe sloepen liggen in de historische binnenhaven van Maastricht. Hét ideale vertrekpunt voor een rondvaart tijdens uw babyshower!

Tijdens een rondvaart in de sloep zorgen wij voor u en uw gezelschap. Aan de hand van uw wensen stellen wij een compleet arrangement samen. Ons kraamfeest aan boord; een originele en bijzonder leuke manier om een feestje te vieren!

Down South Events zorgt voor de perfecte ambiance. U kunt deze activiteit eenvoudig en geheel naar uw wensen aanpassen. Zo kunt u denken aan een volledig drankenarrangement, tapas of wijnproeverij, kraampresentjes en fotografie aan boord van de sloep tijdens de babyshower.

De rondvaart duurt standaard 3 uur, maar kan uitgebreid en aangepast worden aan uw persoonlijke wensen! De prijzen voor uw rondvaart zijn afhankelijk van de periode, tijdsduur en uw persoonlijke wensen en eventuele uitbreiding(en) en/of aanpassing(en).

Neem gerust even contact op met een van onze eventmanagers om uw wensen door te nemen en de hier bijhorende mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
- Het programma ‘Babyshower of Kraamfeest Sloepvaren Maastricht
- Een unieke babyshower aan boord!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Kraamuitje
- Babyshower
- Verjaardagsfeest

N.B.
Een uniek kraamfeest in onze sfeervolle sloep; een feest om nooit te vergeten!

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten