Terug naar categorie

Airsoft arrangement

Airsoft arrangement

Starten aan je eigen actiefilm met een goedgevulde maag!

16-200 Op aanvraag

Op een volledig afgezet terrein schiet je met replica's van AK47, MP5 of een M16. De adrenaline raast door je lijf, waardoor de overlevingskansen toenemen. Elke spelvariant zorgt voor een nieuwe uitdaging.

Optie 1.
Indoor locatie
Gelegen in een oude opslagplaats in omgeving van Arendonk. Niet minder dan 2000 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, zandzakken en parachutes. Om het geheel nog echter te maken zijn er speciale effecten voorzien zoals rookmachines, lichteffecten en een geluidsinstallatie met echte oorlogsgeluiden.

Optie 2.
Outdoor locatie
Voor airsoft is dit het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven dan zijn de missies in en op het fort echt iets voor jou. Het terrein is 3,5 ha en heuvelachtig. Bovenop staan er 2 grote bunkers en via allerlei doorgangen kun je op meerdere plaatsen het fort betreden. Het fort zelf heeft een heus gangencomplex met verschillende nissen en kamers. Een leuk en intensief terrein die menig airsofter kan bekoren.

Dit arrangement is geschikt voor een vrijgezellenuitje of een ultiem dagje uit met je vrienden. Goed voor de teamspirit, je bent namelijk afhankelijk van de gene waarmee je op pad bent.

Aansluitend ga je ontspannen en de dag nog een keer beleven tijdens de gezamenlijke barbecue aan het kampvuur.

Bovenstaand programma duurt minimaal 6,5 uur.

Inclusief:
- Het programma '' Airsoft arrangement ! "
- Lunch
- Airsoften
- Barbecue
- 800 airsoftkogels
- Uniform voor tijdens deze dag
- Consumptie tijdens het airsoften
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten