Terug naar categorie

Zeepkisten competitie

Zeepkisten competitie

Zeepkisten bouwen, pimpen en racen samen met je team.

15-200 Op aanvraag

De zeepkisten competitie is een lachwekkend programma waarbij de teams zeepkisten gaan bouwen. Een deel van ieder team gaat bouwen terwijl het andere team geld kan verdienen bij uitdagende games. Vervolgens worden er vele creatieve onderdelen gekocht van het gewonnen geld om de zeepkist op te fleuren!
Welk team heeft de creatiefste en snelste zeepkist?

Een unieke mix van spellen maakt de Zeepkisten competitie toegankelijk voor dames en heren met de meest uiteenlopende interesses en talenten.

Elk team kan de zeepkist custom uitbreiden en opfleuren met verschillende zijspiegels, LED lampen, kussens, gordijnen, uitlaten, extra brede achterwielen, race outfits of helmen. Maar voordat deze ingekocht kunnen worden moet er geld verdient worden tijdens de opdrachten.

Tijdens een verkiezing wint de meest creatieve zeepkist bonusseconden voor de race. Tijdens een spannende race voeren de chauffeurs en assistenten een aantal spannende opdrachten uit mét de zeekist. Een gezonde combinatie van techniek, uitvoering en snelheid bepaald de winnaar. Wie wint de Zeepkisten competitie?

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Zeepkisten competitie!

Inclusief:
- Het programma Zeepkisten competitie
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Teamtraining

N.B.
Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

© 2016/2017 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten