Terug naar categorie

Whisky Workshop

Whisky Workshop

Neem een kijkje in de wondere wereld van whisky tijdens deze whisky workshop

10-200 Op aanvraag

Laat je ook betoveren tijdens de ‘Whisky Workshop’! Onze whiskyexpert geeft je een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten.

Na een smaaktest gaan jullie aan de slag met het combineren van diverse smaken. Ontdek je, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de trendy ‘Old Fashioned’ of geef je de voorkeur aan de strakke ‘Manhattan’?

Bovenstaand programma bestaat standaard uit een 2 uur durende workshop, maar kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen!

Neem contact op met een van onze eventmanagers enlaat het programma ‘Whisky tasting & Workshop’ geheel naar de wensen van uw groep samenstellen!

Inclusief:
- Het programma ‘Whisky tasting & Workshop
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Familieweekend
- Bedrijfsuitje

N.B.
De ‘Whisky tasting & workshop’ is een perfecte afsluiting of tussenprogramma van een zakelijke bijeenkomst, maar ook een origineel uitje met vrienden of familieleden.

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten