Terug naar categorie

Sloepvaren Maastricht

Sloepvaren Maastricht

Ervaar Maastricht te water en geniet van de prachtige omgeving in uw eigen sloep!

10-40 Op aanvraag

Onze moderne, luxe sloepen liggen in de historische binnenhaven van Maastricht. Hét ideale vertrekpunt voor een rondvaart tijdens uw familieweekend, bedrijfsuitje of personeelsuitje! Tijdens een rondvaart in de sloep kunt u, op een bijzonder ontspannen manier, de stad Maastricht leren kennen. De gezellige restaurants, leuke winkeltjes en in de zomer ook terrasjes, zorgen voor de perfecte, gezellige ambiance die de hoofdstad van Limburg typeert!

U kunt deze activiteit eenvoudig en geheel naar uw wensen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een culinaire afsluiter in de vorm van een heerlijk diner en/of feestavond.

Ook kan Down South Events u culinair verrassen tijdens het sloepvaren. Denk hierbij aan een luxe lunch of Italiaanse wijnproeverij. Een echte aanrader!

Het sloepvaren met een GPS-tocht is ook een succesvolle combinatie voor groepen vanaf 10 personen.

De rondvaart duurt standaard 3 uur, maar kan uitgebreid en aangepast worden aan uw persoonlijke wensen! De prijzen voor uw rondvaart zijn afhankelijk van de periode, tijdsduur en uw persoonlijke wensen en eventuele uitbreiding(en)/aanpassing(en).

Neem gerust even contact op met een van onze eventmanagers om uw wensen door te nemen en de bijbehorende mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
- Het programma ‘Sloepvaren in Maastricht
- Uw eigen historische gids te water!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Wilt u sloepvaren inclusief tapas aan boord?
Dan bedraagt het sloepvaren voor 2 uur inclusief tapas € 42,50 p.p.

Geschikt als:
- vriendenuitje
- Familie uitje
- Bedrijfsuitje

N.B.
Een heerlijk uitje om het sloepvaren te ervaren en te genieten van historische omgeving van Maastricht!

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten