Terug naar categorie

Muziek maakt Sfeer

Muziek maakt Sfeer

Pure en warme klanken tijdens uw bedrijfsfeest of familiereünie..

2-300 Op aanvraag

Tijdens uw bedrijfsevenement beschikken wij over een fantastisch muzikaal duo. Ze brengen u de pure, vrolijk en warme klanken van Braziliaanse bossa en samba tot oldschool jazz, van Cubaanse son en Granse chansons tot funk.

Als 12 jarig meisje was zingen en dansen voor de half-Italiaanse Francine haar grote passie. Met haar warme gevoelige stem zingt ze vloeiend in het Engels, Portugees, Spaans, Italiaans en Frans.

Romain ademt muziek, Hij is al jarenlang actief als gitarist, arrangeur en componist in vele bands en TV programma’s. Alle muziekstijlen zijn hem toevertrouwd.

Verras uw gezelligschap of iemand in het bijzonder....

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Genieten van uw bedrijfsuitje of familieweekend!

Inclusief:
- Het programma ‘Muziek maakt Sfeer
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Personeelsuitje
- Bedrijfsfeesten
- Familiefeest
- Bedrijfsuitjes

N.B.
Muziek maakt Sfeer tijdens uw verblijf bij Down South Events. Geniet van een onvergetelijke avond samen met uw vrienden of collega’s!

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten