Terug naar categorie

Maastricht Running Tours

Maastricht Running Tours

Ontdek tijdens de running tour het stadscentrum van Maastricht op een bijzonder actieve manier.

10-24 Op aanvraag

Bij de belangrijkste bezienswaardigheden maken we een aantal korte stops en vertellen we je op een leuke manier over de rijke historie van de stad.

Je kunt ook kiezen voor een mooie jogging tour over de St. Pietersberg en het fraaie Jekerdal met zijn wijngaarden. In deze tour loop je in een beschermd natuurgebied met een zeer mooie en heuvelachtige natuur, ongekende vergezichten maar ook een gebied met een hele rijke historie. Fort St. Pieter, Ruïne Lichtenberg, de Mosasaurussen uit de mergelgroeve en een eeuwen oud gigantische onderaardse gangenstelstel onder je voeten zijn maar enkele voorbeelden daarvan.

Tours variëren van 5 tot 15 km (1,5 uur en langer) en het tempo wordt aangepast aan de groep. Het oude centrum van Maastricht en de St. Pietersberg kunnen ook in een jogging tour gecombineerd worden.

Bovenstaand programma bestaat standaard uit een 1,5 uur durende tocht, maar kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen!

Inclusief:
- Het programma ‘Maastricht Running Tours'
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- vriendenuitje
- vergader tussenstop
- bedrijfsuitje

N.B.
Ervaar de stad tijdens een sportieve 'Running Tour' door het historische centrum van Maastricht.

© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten