Terug naar categorie

Kubotan Training

Kubotan Training

Wat houdt een Pocket-Stick (kubotan) training in?

10-250 Op aanvraag

We hebben onze IKI Krav Maga technieken gecombineerd met een Pocket-Stick (Kubotan). Voor ons was het al snel duidelijk dat een Pocket-Stick (kubotan) een handzaam stukje gereedschap is om je weerbaarheid te vergroten, maar moet dit altijd met een Pocket-Stick (kubotan) zijn ? Nee…

Men heeft meerdere materialen en middelen in zijn omgeving of bij zich die we kunnen gebruiken als Kubotan en als je dit combineert met werelds beste zelfverdediging systeem Krav Maga kom je tot een perfect zelfverdedigingssysteem.

“THINK OUT OF THE BOX”

We gaan altijd een stap verder voor de veiligheid van onze klanten. Drie uur Pocket-Stick (kubotan) training is nooit te vergelijken met jaren lange trainingen in zelfverdediging, maar wij bieden u een kans, als u geen tijd of zin heeft uren, maanden of jaren te trainen in zelfverdediging, volg dan de Pocket-Stick (kubotan) training .

Tijdens de trainingen maken wij nog steeds gebruik van de Kubotan, maar wij leren u 'OUT OF THE BOX DENKEN'.

Wat is een Pocket-Stick (kubotan)?
Het is een kleine metalen staafje, daarmee deel je verbluffend eenvoudig een hevige pijnprikkel uit. De agressor staakt zijn aanval waardoor verdere conflicten en bijkomend letsel worden voorkomen. Zo creëer je in een handomdraai een veilige vluchtweg. Je hangt de Pocket-Stick (kubotan) eenvoudig aan je sleutelbos en in een training van enkele uren weet je de kubotan te gebruiken

“We train Brains, not only Muscles!”

Laat u verrassen…
Neem contact op met een van onze eventmanagers en laat u verrassen. Een origineel en zorgvuldig samengesteld Teamtraining, Groepsuitje of Personeelsuitje en ervaar deze training samen met ons!

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten ook tijdens uw Kutotan tranining!

Inclusief:
- Het programma ‘Kubotan Pocket-sticktraining ‘!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Personeelsuitje
- Teamtraining
- Teambuilding
- Bedrijfsuitjes

N.B.
“We train Brains, not only Muscles!”!

© 2014/2015 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

 

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten