Terug naar categorie

Goochelaar Maastricht

Goochelaar Maastricht

Een goochelaar met als specialteit aan tafel goochelen zorgt voor een onvergetelijke avond!

10-300 Op aanvraag

Met aan tafel goochelen als specialiteit krijgt hij de meest onwaarschijnlijk groepen mensen aan de praat en vermaakt en verbaast hij iedereen met zijn vingervlugheid en rare grappen. Alle gasten zullen versteld staan en zich uitstekend vermaken!

Ervaar deze magie op uw eigen locatie of op een door u (of naar uw wens door ons) gekozen locatie elders, bijvoorbeeld een gezellige kroeg in de omgeving van bijvoorbeeld Maastricht of Valkenburg.

Deze activiteit duurt 2 uur. Er zijn vele combinaties en aanvullingen / uitbreidingen mogelijk. Hieronder ziet u twee mogelijke combinaties waarin ‘de goochelaar op locatie’ de hoofdrol speelt.

WORKSHOP ‘Close up Magic’
In een ongedwongen sfeer zal de groep in twee uur een aantal goocheltrucs leren. Dit bevordert de teamspirit, zorgt ervoor dat mensen problemen proberen op te lossen en ook eens ‘out of the box’ durven te denken. Deze workshop is interactief en er wordt gebruik gemaakt van alledaagse voorwerpen; do try this at home! U zult gegarandeerd een leuke middag hebben!

Voorbeeld:
15.00 uur Ontvangst & welkomstwoord
15.15 uur Start workshop ‘Close up Magic’
17.15 uur Einde workshop en afsluitende borrel

‘Close up Magic’ DINER
Tussen de diverse gangen showt de professionele goochelaar aan uw tafel zijn trucs. Deze ontspannen sfeer draagt bij aan de positieve herinnering die u aan deze dag overhoudt. Ook showt de goochelaar een centrale act waarvan u versteld zal staan en heerlijk van zult genieten!

Voorbeeld;
19.00 uur Voorgerecht
19.30 uur ‘Tafelgoochelen
20.15 uur Hoofdgerecht
21.00 uur Centrale act
21.30 uur Nagerecht

Neem gerust even contact op met een van onze eventmanagers om uw wensen door te nemen en de hier bijhorende mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
- Het programma ‘Goochelaar op Locatie
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Familie-uitje
- Bedrijfsuitje
- Personeelsfeest

N.B.
Beleef deze magische goochelshow op locatie en laat u betoveren!

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten