Terug naar categorie

Cocktail workshop

Cocktail workshop

Word in twee uur een perfecte cocktailshaker; creëer zelf de perfecte cocktail!

10-60 Op aanvraag

Leer verschillende, traditionele, maar ook hippe cocktails te creëren en te shaken, om ze daarna natuurlijk gezellig samen op te drinken. Cocktails shaken, stirren, blenden of strainen? Al deze zaken komen aan bod tijdens deze cocktailworkshop. Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Alles is mogelijk!

De cocktailworkshop biedt je een unieke ervaring waarbij teambuilding, passie en plezier centraal staan. Amusement, interessante informatie en verrukkelijke cocktails vormen samen de perfecte mix voor een knap staaltje entertainment.

De enthousiaste cocktailbartenders zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt, dat iedereen aan bod komt, creëren afwisseling, gezelligheid en houden de score bij!

Liever een gehele of gedeeltelijk alcoholvrije workshop? Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen!

Bovenstaand programma bestaat standaard uit een 2 uur durende workshop, maar kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen!

Inclusief:
- Het programma ‘Cocktailworkshop'
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- vriendenuitje
- vrijgezellenfeest
- bedrijfsuitje

N.B.
Maak een avondje uit nog completer met een workshop cocktails maken!


© 2012 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten