Terug naar categorie

Circus beleving

Circus beleving

Circus beleving! biedt verschillende mogelijkheden!
De circustechnieken, energie en vrolijkheid spetteren je om de oren!

 

10-1200 Op aanvraag

Je moet het wel durven. Maak het verschil en verras, verbluf en vermaak je medewerkers, klanten, gasten of collegas door te kiezen voor een circus beleving! Door middel van ongecompliceerde circustechnieken, leer je de kunst van het communiceren, presenteren, balanceren en samenwerken in haar puurste vorm. En dat allemaal onder begeleiding van een professioneel team dat beschikt over een flinke dosis inzet en enthousiasme.

Zapcircus: je hebt zelf de regie in handen
Zeppen, zappen, zoeken...je hebt zelf de regie in handen. Tijdens deze workshop moet je snel schakelen (zappen). Kies je voor de kunst van het jongleren en goochelen of zie je meer uitdaging in koorddansen en acrobatiek. Een verrassend en afwisselend begin van de workshop en leuke actieve kennismaking met enkele circustechnieken.
Na een korte pauze moet er weer gekozen worden want we gaan razendsnel een professionele voorstelling in elkaar zetten. Wie gaat welke act opvoeren? En met wie? De tijd wordt gezet: slechts 10 minuten om samen een act in elkaar te zetten. Wie kan het snelste en beste schakelen, is stressbestendig en creatief? We zien het tijdens de verrassende afsluitende voorstelling!

• 2,5 uur
• max. 200 deelnemers

Circusvoorstelling in 1 dag (5 uur)
Maak je eigen circusvoorstelling in een dag! In de ochtend wordt er onder professionele begeleiding kennisgemaakt met de verschillende aspecten van het circus! We gaan jongleren, koorddansen, acrobatieken, eenwielfietsen, goochelen en zwaaien aan de trapeze. Circus maken is verrassend, leuk, een beetje spannend maar vooral zul je versteld staan van je eigen kunsten! In de middag worden de verschillende talenten gescout, rollen verdeeld en gaan we zelf acts bedenken en instuderen. De dag wordt afgesloten met un grande spectacle: een professionele circusvoorstelling voor en door iedereen die heeft meegedaan.

• 5 uur
• 20 tot 1250 deelnemers

Tatarata..tadaa! Opening, tussendoortje, afsluiting
Een verrassende opening van jouw bijeenkomst? Wat ligt er onder je stoel? Een bordje en een stokje, we gaan direct aan het werk. Iedereen direct in zijn hum en klaar voor een enerverende dag. En wat dacht je van een gezond tussendoortje? Na een actieve break sta je weer op scherp!
Je kunt je bijeenkomst ook laten eindigen met een circus beleving! Een krachtige afsluiting met een kunstje en allemaal met een goed gevoel naar huis.
Circus beleving! Maakt jouw bijeenkomst compleet: verrassend, inspirerend, onderscheidend en wordt zeker niet snel vergeten! Passende activiteit bij het thema? Wij denken graag mee!

• 10 tot 60 minuten
• max. 1200 deelnemers

 

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken,Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Circus activiteit! 

Inclusief:
- Het programma Circus beleving / Circus activiteit
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Opening, tussendoortje of afsluiting

N.B.
Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

© 2016/2017 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten