Terug naar categorie

Boer voor een dag

Boer voor een dag

Uw overall hangt klaar en de laarzen staan op een rij! Vandaag gaan we de boer op!

10-40 Op aanvraag

Uw overall hangt klaar en de laarzen staan op een rij! Vandaag gaan we de boer op!
Onze Senior en Junior boer vertellen vol passie over het boeren leven. Ontdek  wat er allemaal te beleven valt op de boerderij!

Vandaag gaan jullie zelf aan de slag, zowel op het terrein als op de landerijen.
De beesten worden gevoerd, de stallen worden gemest en de hekken worden gerepareerd. Hieraan hebben wij uiteraard ook een spelelement gekoppeld!

Onze boer vertelt u alles over de technieken van nu en de zaken die erbij komen kijken om een boerderij in stand te houden.

Handen uit de mouwen en aan de slag!
Samenwerken, de buitenlucht en de Limburgse gastvrijheid vormen de basis voor het programma Boer voor een dag! Uiteraard voorzien wij u van een mooie boerenlunch en krijgt u nog iets leuks mee naar huis!

KLANTEN AAN HET WOORD:
"Heerlijk om te doen, Hans geeft het stokje langzaam over aan zijn zoon Nick. En wat een passie hebben ze voor dit vak! Ze hebben ons een geweldige dag bezorgt. De liefde voor natuur, dier en samenwerken hebben ze weten over te brengen op ons team! Super bedankt nogmaals voor deze geweldige ervaring!"

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Op je team kun je bouwen! 

- Het programma Boer voor een dag!
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Teamtraining

N.B.
Beleef dit unieke beroep voor een dag, waarbij jullie even in de huid kruipen van een ander!

© 2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten