Terug naar categorie

Blind bouwen

Blind bouwen

Hoe moeilijk is goed communiceren zonder oogcontact en non-verbaal gedrag?

15-50 Op aanvraag

Hoe moeilijk is goed communiceren? Vooral als oogcontact en non-verbaal gedrag wegvalt. Hoe leg je uit welke materialen er nodig zijn? Wat is links en rechts? Wat is voor en achter? Tijdens deze opdracht gaat het om pure communicatie en samenwerking.

Bouw een buggy… Maar hoe los je dit op als er twee ruimtes per team zijn, waar in een ruimte portofoon 1 ligt met de bouwmaterialen en in de tweede ruimte portofoon 2 met de bouwtekeningen?

Welk team vertaalt de tekeningen het handigst naar het werkstuk?
Binnen ieder team zijn er verschillende taken. Tekeningen lezen, communiceren via een portofoon, de boodschap interpreteren en bouwen. Met behulp van 3D-bouwtekeningen moeten de aanwijzingen worden gegeven aan de andere leden van het team door middel van een portofoon. De bouwers gaan met behulp van de instructies de materialen samenvoegen tot er een complete buggy staat. Het team dat als eerste de buggy in elkaar heeft gezet wint het eerste punt bij deze opdracht.

Het team met de minste fouten in de constructie krijgt ook een punt, en een voorsprong in de race! Iedere constructiefout wordt vertaald naar strafseconden in de race. Welk team legt het parcours het snelst af en welk team wint deze opdracht?

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken, Beleven en Genieten tijdens uw onvergetelijke Blind bouwen!

Inclusief:
- Het programma Blind bouwen
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Prive activiteit
- Bedrijfsuitje
- Vergaderdag onderbreking
- Teamtraining

N.B.
Een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden!

© 2016/2017 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten