Terug naar categorie

Airsoften

Airsoften

Ontdek de grote broer van paintball op een bijzondere locatie.

16-60 Op aanvraag

De realismefactor is zeer hoog en deelnemers hebben veelal het gevoel dat ze zich in een echte actiefilm bevinden zoals bijvoorbeeld 'Black Hawk Down' en 'We Were Soldiers'. De airsoftreplica's zijn van hout en metaal en 1:1 afgeleid van reguliere types als de welbekende AK47, de M16 en de MP5. De replica's vuren 5 mm plastic afbreekbare kogeltjes af, zowel semi- als volautomatisch.

Indoor locatie
Gelegen in een oude opslagplaats in omgeving van Arendonk. Niet minder dan 2000 m2 is omgetoverd tot een bunkercomplex inclusief shelter, zandzakken en parachutes. Om het geheel nog echter te maken zijn er speciale effecten voorzien zoals rookmachines, lichteffecten en een geluidsinstallatie met echte oorlogsgeluiden.

Outdoor locatie
Voor airsoft is het een ideaal terrein. Wil je eens de echte oorlogssfeer opsnuiven dan zijn de missies in en op het fort echt iets voor jou. Het terrein is 3,5 ha en heuvelachtig. Bovenop staan er 2 grote bunkers en via allerlei doorgangen kun je op meerdere plaatsen het fort betreden. Het fort zelf heeft een heus gangencomplex met verschillende nissen en kamers. Een leuk en intensief terrein die menig airsofter kan bekoren.

Deze activiteit duurt 6 uur.

Inclusief:
- 800 airsoftkogels

Uitbreidingsmogelijkheden:
- Lunch
- Barbecue
- Militair vervoer
- Bierproeverij

 

- Geschikt als: vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familieuitje.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Zoeken

Toon resultaten